Cupa Magnum, la Reșița în organizarea ACS Magnum Team, în capitală ”Cupa Violet” și ”Naționalele” de showdance și studențesc

Sfârșit de săptămână cu mai multe competiții de nivel național dar și regional în dansul sportiv românesc, după cum urmează…

 

Campionatul Național de Showdance, Campionatul Național Studențesc și Cupa Violet se vor derula pe 30 septembrie și 1 octombrie la Centrul Sportiv Apollo din București, fiind pusă de asemenea în scenă în premieră și Cupa României la Salsa și Bachata.

La competiție sunt așteptați să participe în jur de 800 de sportivi din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 45 de ani.

Alte doua întreceri de dans sportiv cu caracter regional se vor desfășura în această perioadă în Banat respectiv Maramureș, tot sâmbătă 30 septembrie 2017.

Cupa Magnum, la Reșița, în organizarea Asociației Club Sportiv Magnum Team din localitate, respectiv Cupa Maramureșului, la Baia Sprie, ținut de Club Sportiv Medio-Monte.

The post Cupa Magnum, la Reșița în organizarea ACS Magnum Team, în capitală ”Cupa Violet” și ”Naționalele” de showdance și studențesc appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*