Cupa României: Universitatea Craiova își află joi adversara din sferturile Cupei României

Casa Fotbalului găzduiește joi, 11 ianuarie 2018, de la ora 11:30, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018. Toate echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă.

Echipele calificate în sferturile de finală sunt următoarele: FCSB, Dinamo, UNIVERSITATEA CRAIOVA, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani, CSMS Poli Iași și FC Hermannstadt (Liga 2).

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*