Cupa României, următorul obiectiv al lui „U” Cluj. „Studenţii” îşi vor afla mâine adversarul, iar în weekend vor avea un meci „în familie”

Universitatea Cluj a strâns patru puncte din primele două meciuri ale Ligii a III-a, iar în etapa din weekend va sta din cauza numărului impar de echipe.

Elevii lui Marius Popescu vor pregăti, însă, meciul de la mijlocul săptămânii viitoare, din turul trei al Cupei României, tragerea la sorţi pentru stabilirea adversarului din această fază urmând să aibă loc miercuri, la sediul FRF.

Clujenii mai au două jocuri în această competiţie până la calificarea în şaisprezecimile de finală, acolo unde vor da peste o formaţie de Liga I. „U” va juca miercuri, 13 septembrie, în turul trei al Cupei, această partidă urmând să fie pregătită printr-un joc şcoală sâmbătă, în faţa celor de la „U” 2, care vor evolua, cu o zi înainte, în Liga a IV-a.

Tot în turul trei al Cupei României va juca şi Sănătatea Cluj, nefiind exclus chiar un meci direct între cele două formaţii. Universitatea se va deplasa, la finalul săptămânii viitoare, la Tăşnad, iar mai apoi va disputa primul meci pe teren propriu în campionat, cu Performanţa Ighiu, după o pauză de o lună.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*