Curileac, titularizat tocmai la turul cu Juventus: ”Nu știu care e situația exactă a clubului legat de bani dar ne facem treaba pe teren și pe urmă vom vedea, când și cum vom fi plătiți”

Vasile Curileac a prefațat astăzi deplasarea la Ploiești pentru partida retur cu o grupare nou-promovată împotriva căreia era titularizat în premieră în campania în curs, cu ocazia rundei a patra, pe 4 august, când ACS Poli dispunea la Timișoara de Juventus București cu 2-1, preluând atunci mânușile între buturi de la Straton.

Însă, spre deosebire de ediția anterioară, în care prelua ștafeta de la același coleg de post în etapa a V-a tot cu prilejul unui meci adjudecat la limită acasă dar rămânea pe metereze doar în următoarele două runde, de astă dată Vasile Curileac a apărat apoi meci de meci în Liga 1, cu excepția care confirmă regula, dată de deplasarea pe Arena Națională, la ultima ieșire.

De 4 ori s-a întâmplat în acest campionat ca portarul Curileac să aibă două jocuri la rând aceiași fundași în față

 

Portarul aflat între buturi în deplasarea de la finalul fazei play-out, la Mediaș, în primăvară, dar și sâmbăta trecută, când ACS Poli a dispus cu 2-1 de ex-campioana Astra, a apreciat astăzi după prânz că ”ne așteaptă un joc foarte greu, la o echipă care n-a pierdut în ultimele 3 meciuri, reușind două victorii și un rezultat de egalitate. O formație destul de periculoasă, iar dat fiind că jucăm pe terenul acesteia, avem așadar un meci destul de greu, dar noi sperăm să obținem maxim și să ne întoarcem cu cele 3 puncte de la Ploiești”.

ACS Poli joacă în Prahova luni de la ora 20,45, la căderea cortinei peste etapa a XVII-a în Liga 1, contra nou-promovatei Juventus București, învingătoare pe ”Ilie Oană” în premieră în campionatul în curs tocmai la ultima apariție, 2-1 de la 0-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Curileac, care n-a primit gol în acest campionat în remizele albe acasă cu FC Viitorul și Sepsi dar și în succesul de la Mediaș, a răspuns în privința demisiei înaintate de Sorin Drăgoi prin a spune că ”am rămas și noi surprinși de decizia domnului, nu știam, noi chiar acum am aflat, acum două zile, dar ideea este că fără un jucător, fără un conducător, echipa aceasta trebuie să meargă mai departe și să tindă cât mai sus, să avem rezultate bune. Va veni cineva în locul dânsului, sperăm să facă treabă la fel de bună cum a făcut-o și domnul Drăgoi, și cu toată forța înainte, să avem rezultate bune! Dacă vom avea rezultate bune, și la echipă va fi bine…”

Întrebat și în privința restanțelor la încasarea drepturilor bănești, titularul în 12 runde din campionatul în curs a răspuns: ”Sincer, nu știu care este situația exactă a clubului în legătură cu banii. Noi așteptăm să ne vină salariile, când vor veni, o să fie bine. Cu cât mai repede, cu atât mai bine, dar n-avem ce face, asta e situația la club în momentul respectiv. Mergem înainte, noi ne facem treaba pe teren și pe urmă vom vedea, când și cum vom fi plătiți”. La fel, Curileac a răspuns că nu este în temă în ceea ce privește depunerea de memorii de către coechipieri neplătiți: ”Nu știu nimic în legătură cu acest lucru”.

Programul rundei care începe astăzi, clasamentul la zi și programul etapei a XVIII-a, pe coloana datelor tehnice, iar spusele antrenorului Ionuț Popa, în consemnarea anterioară.

The post Curileac, titularizat tocmai la turul cu Juventus: ”Nu știu care e situația exactă a clubului legat de bani dar ne facem treaba pe teren și pe urmă vom vedea, când și cum vom fi plătiți” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*