Cursuri de înot, la iSports Ploieşti

Clubul iSports Ploiești continuă să-și mărească numărul de discipline sportive din cadrul activității sale. În această săptămână s-a lansat iSports Înot, împreună cu Asociația Sportivă Club Atom, club afiliat la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Înscrierile au început deja, cursurile de înot urmând să se desfășoare la Pik Elegance.
Această colaborare a venit în mod natural, având în vedere că, atât Club Atom, cât și reprezentanții Pik Elegance, se aliniează valorilor pe care iSports încearcă să le promoveze, iar acum, împreună, s-a creat un cadru ideal pentru începerea practicării activității de înot.
Clubul Atom Ploiești este înființat din anul 2014, fiind condus de președintele Andrei Dumitrescu, fost înotător de performanță, acum antrenor de natație, care a declarat următoarele cu privire la colaborarea cu iSports: „La finalul anului trecut au existat primele discuții cu Ionuț (n.n. – Ionuț Urzeală, președintele iSports) pe tema unei colaborări și am simțit că suntem pe aceeași lungime de unde. Astfel că am ajuns la această colaborare, sperăm una benefică pentru toți, prin care ne dorim să mărim numărul de copii care aleg să practice înotul, deoarece sportul înseamnă sănătate, în primul rând. Totodată, urmărim să dezvoltăm și grupa de performanță, iar pentru acest lucru o bază de selecție cât mai mare este esențial să existe.”
Cursurile vor avea loc la Pik Elegance, pentru copii începând de la vârsta de 5 ani, fiind supervizate de către antrenorii Atom Ploiești, toți fiind foști sportivi de performanță.
Astfel, natația mărește familia iSports, fiind a patra secție înființată anul acesta, după cele de tenis, karate şi bowling, alăturându-se celor deja existente: baschet, dans, ciclism, handbal.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*