Curticenii consideră că pleacă cu a doua șansă contra celor de la Hermannstadt II, dar: „Băieții vor să promoveze în Liga 3-a!”

Frontiera Curtici a dat peste Hermannstadt II în drumul său spre Liga 3-a. Campioana Aradului va juca mâine, începând cu ora 18, prima manșă a barajului în deplasare, pe terenul de la Rășinari. Va fi un duel dintre o echipă foarte tânără, dar bine pregătită a „satelitului” prim divizionarei de pe Cibin și o formație extrem de experimentată, valoroasă, dar cu ceva probleme fizice ținând cont de doar cele două antrenamente săptămânale, plus programul de meciuri din trei în trei zile făcut de AJF Arad la presiunea FRF.

Totodată, la Graniță, nu este nici acum clar dacă vor fi condiții pentru eșalonul trei. „Bugetul aprobat nu îl avem dimensionat pentru Liga 3-a, dar, din discuțiile cu oficialitățile locale, în cazul unei promovări vom merge pe completarea necesarului cu ajutorul unor parteneri privați. Din păcate, de la oraș suma este blocată, nu mai poate fi suplimentată”, ne-a declarat președintele lui „Fronti”, Sorin Grec.

Chiar dacă spera să-l aibă disponibil și pe Nobert Varga, cel mai bine cotat fotbalist din lot, Radu Anca va trebui să se descurce fără fotbalist al celor de la Wisla Cracovia, Rapid sau UTA.  „Norbi s-a reaccidentat ieri, Avrămuțiu a ieșit și el cu probleme medicale din antrenament ieri, e absent și Brândușe, nu stăm foarte bine ca și efectiv. Suntem conștienți că este greu să câștigăm cu o echipă de Liga 3-a, care are în spate mult mai multă pregătire și jocuri decât noi. Cu toate acestea, vrem să ne impunem, dar pornim cu șansa a doua. Am fi preferat să cădem cu Becicherecu Mic, ni se păreau mai accesibili. În rest, ca stare de spirit  suntem bine, băieții vor să promoveze în Liga 3-a, poate mai mult decât alții din jurul echipei. Cu toții credem că am face față cu trei antrenamente pe săptămână și apoi joc, chiar dacă unii au un serviciu destul de solicitant. Dar, până atunci, e clar ca problema cea mai mare este Hermannstadt II. Noi suntem obosiți după turul de forță din turneul de promovare cu meciuri la 3 zile, iar Varga este cam jumătate din forța noastră de la mijlocul terenului”, a adăugat Grec.

Delegația Curticiului pleacă în jurul orei 15 spre Sibiu, iar drumul spre Rășinari (12 kilometri) va fi făcut mâine, în ziua meciului. De menționat, că cele două echipe nu sunt obligate să folosească juniori la barajul de menținere / promovare în Liga 3-a.

Formații probabile:

Hermannstadt II: Comăniciu – Oprișor, Stoian, Oșan, Iaru – Hanzu, Niță, Buzan – C. Popescu, Șter, Oroian.

Curtici: Mucha – Morar, Calvin, Gligor, Vereș – Hanc, Coșa – Huțanu, Avrămuțiu, Buzgău – Al. Mihai.

Arbitri: Claudiu Ștef (Târgu Mureş) – Paul Bogdan Pojar (Cluj-Napoca – Cluj), Vlăduț Gașpar (Târgu Mureş)

Observatori: Gabriel Ioan Barjac (Zalău), Daniel Cioloboc (Târgu Mureş)

0
0

Articolul Curticenii consideră că pleacă cu a doua șansă contra celor de la Hermannstadt II, dar: „Băieții vor să promoveze în Liga 3-a!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*