Curticiul a operat prima mutare pentru Liga 3-a, juniorul Cristi Moldovan! Șase sunt amicalele verii pentru trupa lui Anca

Cum UTA nu va mai solicita loc de Liga 3-a, Frontiera Curtici e „bobocul” divizionarelor terțe arădene după ce a câștigat barajul de promovare cu Hermannstadt II. Clubul de la Graniță s-a afiliat la FRF și este în plin proces de licențiere. În paralel, se fac planuri de ordin sportiv legate de lotul de jucători, dar și programul de pregătire estival.

Chiar dacă sponsorii echipei țin foarte mult la ca echipa ce a promovat în Liga 3-a să rămână în întregime pe loc, probabil trei-patru jucători vor face un pas înapoi. Mai rămâne de văzut dacă vor fi și nume importante pe această listă. „Probabil, până la finalul acestei săptămâni vom știi de cine ne vom despărți, eu sper să nu fie multe plecări”, a menționat Radu Anca.

Pe de altă parte, antrenorul lui „Fronti” a anunțat și prima mutare, ce se încadrează în regula Under. „Am reușit să-l convingem pe Cristi Moldovan să joace la noi. El a fost împrumutat de UTA la Socodor în sezonul trecut, sunt convins că va face o figură fumoasă și în Liga 3-a”, a spus Anca despre fobalistul de bandă dreaptă, născut în anul 2002.

Totodată, stafful tehnic al curticenilor a defintivat programul de pregătire și de amicale ale verii. Echipa va demara pregătirile pe 13 iulie, iar testele vor demara 9 zile mai târziu cu Podgoria Pâncota. Cermei (28 iulie), Pecica (31 iulie), CAO Oradea (7 august), Sântana (14 august) și Crișul (21 august) vor fi ceilalți adversari ai curticenilor în meciurile de verificare.

0
0

Articolul Curticiul a operat prima mutare pentru Liga 3-a, juniorul Cristi Moldovan! Șase sunt amicalele verii pentru trupa lui Anca apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*