Curticiul a scăpat de primul baraj de promovare / menținere în Liga 3-a! Joi își va cunoaște adversarul din dubla decisivă!

Federația Română de Fotbal a stabilit, prin tragere la sorți, meciurile primei etape a barajului de menţinere/promovare în Liga 3, ediţia 2021/2022.

În primul baraj, care va avea loc în data de 12 mai 2021, într-o singură manșă, pe teren neutru, la aproximativ jumătatea distanței dintre adversare, se vor întâlni 6 campioane județene. Ulterior, în al doilea baraj, care va avea loc în dublă manșă, 21 de campioane de Liga 4 vor întâlni cele mai slabe 21 de echipe din acest sezon de Liga 3. Aceste jocuri decisive vor avea loc în 16 şi 23 mai 2021.

Sorții au fost blânzi cu campioana județului Arad, Frontiera Curtici, care a scăpat de primul bara și se poate pregăti în liniște pentru cel de-al doilea. Numele adversarului din Liga 3-a îl va afla joi, iar duminică se joacă prima manșă. Returul, tot duminică, pe 23 mai.

Așadar, în urma extragerii la sorți au rezultat următoarele meciuri între reprezentantele județelor:

Cluj (Academia de Fotbal Viitorul Cluj) – Bacău (Dinamo Bacău)

Sibiu (FC Avrig) – Prahova (Petrolul 95 Ploieşti)

Satu Mare (Victoria Carei) – Argeș (Real Bradu)

Astfel, reprezentantele județelor Maramureș, Mehehinți, Mureș, Sălaj, Suceava, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Teleorman, Constanța, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Ialomița, Caraș-Severin, Buzău, Brașov și Arad sunt calificate direct în etapa a II-a a barajului de menținere / promovare în Liga 3.

0
0

Articolul Curticiul a scăpat de primul baraj de promovare / menținere în Liga 3-a! Joi își va cunoaște adversarul din dubla decisivă! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*