Curticiul vrea să stopeze liderul din Ghiroda! Burlă: „Trei puncte pentru clasament, suporteri, cei doi Alini și antrenorul Anca!”

Nou promovata Frontiera Curtici a rămas cu un singur meci oficial în acest sezon, remiza internă (0-0) cu Progresul Pecica. Meciul de la Timișoara, cu ACS Poli, nu s-a mai disputat nici marți, după reprogramare, astfel că „grănicerilor” le-a prins numai bine amicalul cu Ripensia de vinerea trecută. Au pierdut cu 1-0 în fața divizionare secunde, dar au rămas în priză pentru duelul cu o altă formație din județul Timiș.

Mâine, la Curtici, de la ora 17, vine liderul solitar al seriei a 8-a, Ghiroda și Giarmata Vii. Trupa lui Răzvan Leuca are maximum de puncte, după 2-0 pe terenul Lipovei și 1-0 cu Pobeda Star Bișnov și are un moral și pentru deplasarea din fieful trupei lui Radu Anca. Dar, până la urmă, nici gazdele nu stau tocmai rău cu încrederea în forțele proprii, mai ales că în prima rundă au făcut un meci destul de bun în compania celor de la Progresul.

În schimb, veștile proaste pentru „Fronti” vin din infirmerie. Alin Pavel și-a rupt tendonul și va ajunge la „cuțit”, Alin Mihai are din nou probleme cu ligamentele genunchiului și ar trebui să aibă aceeași soartă, iar Brândușe se confruntă cu o contractură musculară. Prin urmare, Radu Anca îl va trimite din nou pe Bogdan Burlă în ofensivă, acolo unde, de altfel, l-a folosit în toate meciurile de verificare. „Mă simt din ce în ce mai bine și în atac, dar va fi și mai bine când voi marca primul meu gol în meciurile oficiale pentru Curtici sau va câștiga echipa. Chiar dacă antrenamentul de luni l-am sacrificat puțin, fiindcă știam că marți s-ar putea să jucăm cu Poli, apoi ne-am pregătit bine și suntem pregătiți sută la sută de meciul cu Ghiroda. Întâlnim o formație bună, care nu e întâmplător pe primul loc în clasament, dar nu e de neînvins. Au jucători buni, precum Bădăuță, Stupu sau  Hecsko, însă și noi suntem destui fotbaliști cu meciuri multe în Liga a 2-a și chiar și în Liga 1, dacă ne referim la Norbi Varga. E important să profităm la maximum de greșelile lor, căci, inevitabil, vor exista”, spune fostul fundaș stânga al UTA-ei, sosit în această vară la Curtici de la Ineu.

Dincolo de importanța din clasament a celor trei puncte, Burlă și colegii săi ar avea și alte motive să câștige cu Ghiroda. „În primul rând ar fi trei puncte importante pentru clasamentul nostru. Apoi, am vrea să ne facem suporterii fericiți, dacă nu am reușit în prima etapă și nu în cele din urmă să le dedicăm victoria celor doi Alini care au probleme medicale grave, dar și antrenorului nostru Radu Anca, de ziua sa”, a mai transmis atacantul curticenilor.  Într-adevăr, Anca a împlinit chiar ieri rotunda vârstă de 40 de ani, fiind unul dintre principalii artizani ai readucerii lui „Fronti” pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc după aproape două decenii.

Formații probabile:

Curtici: Mucha – Cleuță, Calvin, Gligor, Puta – N. Varga – Huțanu, Avrămuțiu, Prică, Andrieș – Burlă.

Ghiroda: Miklos – Mancaș, Sporin, Hecsko, Coroiu – Jichici, Stupu – Grancea, Precup, Românu – Bădăuță.

0
0

Articolul Curticiul vrea să stopeze liderul din Ghiroda! Burlă: „Trei puncte pentru clasament, suporteri, cei doi Alini și antrenorul Anca!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*