D Timiș: ocaziile se răzbună. Cocoșul Orțișoara – Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (0-1). Chimiuc: ”N-am jucat la randamentul așteptat” Căprărescu: ”Am pierdut două puncte, nu concep cum nu se pot concentra”

Cocoşul Orţişoara – Unirea Sânnicolau Mare s-a jucat în devans întrucât sâmbătă şi duminică este Ruga la Orţişoara, iar pofta de sărbătoare a fost salvată de punctul smuls de localnici, în continuare neînvinși pe teren propriu și după 6 etape din Divizia D Timiș, dar totuși la primele două risipite acasă.

Cocoșul – CS Unirea 1-1: revenim cu GALERIA FOTO

 

Primul meci al etapei ce continuă sâmbătă în Divizia D Timiș s-a jucat în această după-amiază de la ora 17 pe terenul ”Pavel Zagora” și s-a încheiat la egalitate, 1-1 după 0-1 la pauză, al doilea 1-1 în contul Cocoșului, care astfel și demara campania, dar atunci în deplasare, elevii lui Chimiuc fiind astfel la cea de-a treia întâlnire succesivă fără eșec, pe când CS Unirea a trecut de la victoriile și înfrângerile cu 1-0 în deplasare la o primă remiză stagională.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 12 prin Valentin Grigore cu un şut la firul ierbii de la 14 metri, lângă rădăcina barei, în dreapta lui Ciui: 0-1.

Până la pauză, ambele combatante au ratat prin Raţiu, în minutul 17, Bataneaţ (min. 23), marcatorul Grigore (min. 37) şi Gânju (min. 45), dar tabela de marcaj a rămas încremenită.

În mitanul secund, după ce același Grigore a ratat din 6 metri cu capul, Ciui respingând în corner, ocazia s-a răzbunat şi gazdele au egalat în urma unui contraatac pe dreapta, purtat de Raţiu, care a centrat pe jos în faţa porţii şi Adrian Neagoie a împins mingea în poartă, de la 3 metri: 1-1.

Oaspeţii au mai avut două ocazii rasisme prin Grigore (min. 67) şi Galea (min. 87), după care un minut mai târziu Neagoie a marcat un gol care a fost anulat pentru ofsaid, semnalizat ”la milimetru” de Gaşpar, și astfel s-a consemnat al cincilea 1-1 din noul campionat.

*

Orţişoara: Alexandru Ciui – Daniel Motreanu, Răzvan Livădaru, Paul Dănilă, Ionuţ Arghilean, Cătălin Secotă, Gabriel Gânju, Victor Opriş, Dan Raţiu, Adrian Neagoie şi Cristian Nicoară (min. 46, Sebastian Kiper).

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

Pe bancă: Aleodor Sobolu şi Andrei Doban.

Au lipsit Mădălin Semenea şi Răzvan Solomon – ambii suspendaţi, Flavius Buliga, Cristian Tăbăcaru şi Giani Telios.

Sânnicolau Mare: Marius Sitaru – Vasile Florescu, Tiberiu Simion, Daniel Galea, Toma Stoianov, Bogdan Pânzaru, Dragan Bataneaţ (min.70, Cosmin Boangheş), Dorin Blaga, Raul Csuy, Bogdan Costea (min. 87, Andrei Manoliu), Valentin Grigore.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Pe bancă: Alexandru Vlasici, Cătălin Crişan, Andrei Ciobotariu, Tomas Cozma şi Răzvan Dima.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Petru Gaşpar şi Bogdan Chiorpec. Observatori: Livian Hotico şi Aurel Bobu.

*

Declaraţii la cald…

Ghiţă Chimiuc (antrenor Cocoşul): ”Da, a fost un meci bun pentru acest nivel, echipa din Sânnicolau Mare este foarte bună, cu mulţi jucători care au un cuvânt de spus peste doi-trei ani, au şi un antrenor cu mare experiență, pentru care îi felicit! Chiar dacă nu am jucat la randamentul pe care îl aşteptam, sunt mulţumit că am câştigat un punct”. 

Ciprian Trancă: ”Azi ne-au lipsit cinci titulari: Solomon, Tăbăcaru, Buliga, Telios şi Semenea! Păcat că nu am câştigat, pentru a-i dedica victoria primarului, care şi-a serbat ziua de naştere, dar este bun şi un punct.”

Nicolae Căprărescu (antrenor Unirea): ”Nu este un rezultat echitabil, nu, nu este adevărat, căci astăzi am pierdut două puncte! Asemenea ocazii puteau să se răzbune, nu concep cum nu pot să se concentreze la finalizare, când scapi singur cu portarul şi nu o dată sau de două ori… Se întâmplă chiar de când am început campionatul. Nu este o scuză că mi-au lipsit doi jucători de bază, Cărpinişan şi Uzun, dar mergem înainte. Încă o dată, puteam pleca cu toate cele trei puncte, păcat, dar asta este…”

Revenim cu fotografiile.

The post D Timiș: ocaziile se răzbună. Cocoșul Orțișoara – Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (0-1). Chimiuc: ”N-am jucat la randamentul așteptat” Căprărescu: ”Am pierdut două puncte, nu concep cum nu se pot concentra” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*