Dacă doriți să revedeți…ce primar vom avea (încă) 4 ani: „Pe 18 august spune că Primăria a cerut răspuns la Consiuliul Concurenței, cererea e înregistrată pe 28!”

Evident, administrația Bibarț își bate joc de sportul arădean. În afară de clubul UTA, care, cu chiu cu vai, a luat 2,9 milioane de lei prin proiect la finalul lunii mai, nicio altă grupare din municipiu nu a mai beneficiat de sprijin de la Primărie în acest an. Iar după circul cu punerea proiectelor de lege 30 și 31 pe ordinea de zi înainte de alegeri și scoaterea lor după câștigarea acestora, e evident că vorbim despre miserupism, rea credință și multă, multă minciună din partea edililor.

Iar afirmațiile noastre se mai bazează pe un mic puzzle făcut cu ajutorul suporterilor celor două echipe sărite de la finanțarea directă, UTA și FCC Baschet Arad. Lucrurile sunt simple, iar minciuna primarului cât casa. În emisiunea de pe 18 august: ”E marți, e Bibarț!”, de la Strada TV, el, Bibarț, întrebat de un fan al echipei de baschet când are de gând să finanțeze formația arădeană, spunea printre altele că solicitarea pe adresa Consiliului Concurenței, privind posibilitatea ca banii alocați direct pe legea 115/2020 să fie considerați ajutor de stat, a fost adresată deja și, ce să vedeți, stupoare. Adresa către Consiliu a ajuns tocmai pe 27 august! Adică primarul interimar, acum cu mandat întreg, mințea de rupea apele și se mai și dădea interesant cu „țâdula” de la ministerul de resort ce-i permite lui să dea bani la baschet doar în septembrie, că sezonul începe doar în octombrie. Iar azi suntem pe 1 octombrie, domnule primar „Pinochio” Bibarț și dumneavoastră cu tot aparatul de vot nu ați dat niciun ban după o regie ieftină, cu uite proiectele nu sunt proiectele!

Și încă ceva foarte important, în documentele pe care vi le atașăm mai jos se poate citi negru pe alb că onor Consiliul Concurenței le spune celor de la Primăria Arad că pot aloca fără probleme, direct, pe legea 115/2020, cel puțin 200 de mii de euro pentru FCC Baschet Arad! Banii (poate chiar jumătate din ei) ar fi suficienți pentru ca Hadzovic și colegele sale să-și desfășoare activitatea până ce dumneavostră binevoiți să finanțați din nou cluburile din Arad pe legea veche (350/2005). Adică pe perioada 15 (20) noiembrie și 15 decembrie. Ca să nu mai vorbim că aceiași bani, 200 de mii de euro, echivalentul a aproape 1 milion de lei, îi puteți da și la UTA până, din nou, o puneți să participe la concursul din proiecte ce-l mai faceți doar să păstrați niște aparențe.

Marea parte a arădenilor și-au cam dat seama cine sunteți, de fapt de aia ați luat vreo 12% din voturile lor. Ați avut mare noroc cu legea alegerilor dintr-un singur tur, dar mai ales cu faptul că 70% dintre arădeni au stat în casă duminică.

Mai jos aveți dovezile minciunii lui „Bibi”, cel care a terminat după 6 ani stadionul „Francisc Neuman” început de „Gigi”

0
0

Articolul Dacă doriți să revedeți…ce primar vom avea (încă) 4 ani: „Pe 18 august spune că Primăria a cerut răspuns la Consiuliul Concurenței, cererea e înregistrată pe 28!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*