Daciada Liga 2. Ripensia ar pierde șefia doar dacă sibienii înving duminică la Motru. Tot oaspeții mai tari: rezultate, marcatori în etapa 6

Bilanț favorabil până acum tot vizitatorilor și în cadrul rundei a șasea din Liga 2, după ce în etapa a II-a se înregistra raportul de forțe 2-5-3 iar și precedentele două consemnau mai multe triumfuri în dreptul oaspeților, 4-1-5 în intermediară respectiv 3-2-4 weekend-ul trecut.

 

Runda însă nu s-a încheiat încă, ASU Politehnica – CS Mioveni fiind programat astăzi de la ora 17 pe ”Știința”, difuzat de Sporttim, la fel, precum partida Ripensiei, în comentariu LIVE TEXT, iar CS Pandurii Lignitul – AFC Hermannstadt duminică de la 12, în Gorj, la Motru. Unde, doar în cazul unei victorii sibiene, s-ar consemna prima modificare de lider în actualul sezon, cei de pe Cibin având șansa să sară peste fruntașa de regularitate Ripensia.

Nu doar prima clasată a remizat astăzi de la ora 11 acasă, ci și vecinii arădeni, în compania unor ilfoveni care săptămâna trecută câștigau abia pentru prima oară…

UTA – CS Balotești 2-2 (0-0): Burlă 62 penalty, Scutaru 69 / Nica 55, Coman 88.

Remiză a fost și în nordul țării, ”lanterna roșie” obținând astfel primul punct al stagiunii, de acum și cu jucători străini în alcătuire. Foresta Suceava – Metaloglobus 1-1 (1-0): Cerlincă 22 / Ghenovici 61.

Trei au fost și victoriile în deplasare…

Olimpia – CS Afumați 0-2 (0-1): Vlada 38 penalty, Burlacu 90+3.

Sportul Snagov – Dunărea Călărași 0-1 (0-0): V. Alexandru 49 penalty.

Știința Miroslava – Academica Clinceni 1-2 (0-2): Marin 80 – pe respingerea unui penalty / Marian Constantinescu 10, Văduva 38. Eliminat: Tătaru (AC) – 61.

Dintre formațiile gazdă, paradoxal, tocmai doar bihorenii s-au impus astăzi acasă, după ce continuitatea lor în acest sezon a fost pusă sub semnul întrebării în urma neprezentării la Pitești. Iar învinși în Țara Crișurilor au fost taman târgoviștenii…

Luceafărul – Chindia 2-1 (2-1): Codoban 23 penalty, Bedea 42 / Mihai 25.

Un alt succes pe teren propriu, în meciul jucat vineri de la ora 18,30, ASA – Dacia Unirea Brăila 2-1 (1-0): Iacob 45+1, Neagu 71 / Roșu 63 penalty.

Rezultatele, clasamentul actualizat și programul etapei a 7-a, pe coloana dreaptă. Într-o consemnare anterioară, comentariul LIVE TEXT de la Ripensia – FC Argeș 1-1 (0-0), în Ciarda Roșie. Revenim cu declarații de la fața locului și cu prefațarea partidei de la ora 17 de pe ”Știința”.

 

The post Daciada Liga 2. Ripensia ar pierde șefia doar dacă sibienii înving duminică la Motru. Tot oaspeții mai tari: rezultate, marcatori în etapa 6 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*