Dan Alexa a demisionat de la Chiajna chiar dupa prima etapa: „Nu a mai suportat umilintele conducerii!”

Dan Alexa a decis sa demisioneze la Chiajna dupa ce-a fost amenintat de primarul Mircea Minea, iar jucatorii fac front comun cu antrenorul si au refuzat sa faca antrenamentul din aceasta seara. „Alexa si tot staff-ul sau si-au depus demisiile! Au fost umiliti si amenintati de primar„, spun sursele GSP. Florin Prunea si Eugen Neagoe sunt foarte aproape sa semneze cu Chiajna. Maine ar putea fi prezentati. Prunea urmeaza sa fie presedintele clubului, iar Neagoe antrenor principal.

Scandalul este incredibil! Dupa ce-a fost amenintat de Minea, Alexa a decis sa plece cu capul sus de la Chiajna. Acesta a transmis conducerii ca nu este de acord cu haosul de la echipa si ca nu va tolera niciodata astfel de actiuni impotriva lui. Jucatorii au refuzat sa iasa sa faca antrenamentul din aceasta seara, iar primarul i-a amenintat ca ii va da pe toti afara„, ai detaliat sursele.

Jucatorii au trecut prin fata primariei si au inceput sa-l huiduie pe primar, acesta a iesit la geam si i-a injurat pe fotbalisti ca la usa cortului. Minea i-a amenintat ca nu vor intra pe terenurile de iarba naturala nici in aceasta saptamana si ca el e singurul care decide la echipa„, au mai dezvaluit oamenii din interiorul clubului.

In dimineata zilei de luni, edilul comunei de langa Bucuresti, Mircea Minea si-a chemat de urgenta toti consilierii la primarie pentru a vota demiterea lui Dan Alexa de la echipa, dupa declaratiile acestuia de dupa meciul din prima etapaa, cu Poli Timisoara, pierdut cu 0-1.

Din pacate, multi oameni care nu se pricep la fotbal incearca sa se implice in viata echipei si lucrul asta se vede! Concordia se va bate la retrogradare, iar daca se va mai salva, o va face doar la finalul campionatului. Pentru mine lucrurile sunt foarte clare si nu trebuie sa fii specialist sa vezi treaba asta. Suntem mult mai modesti decat anul trecut” – Dan Alexa, dupa meciul cu Timișoara

The post Dan Alexa a demisionat de la Chiajna chiar dupa prima etapa: „Nu a mai suportat umilintele conducerii!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*