Dan Cuedan debutează pe banca „leoaicelor”, care pornesc mari favorite în „intermediara” cu Reșița!

AC Piroș Security a jucat cu mare ambiție la Odorheiu Secuiesc (și) în memoria lui Florin Bugar și doar imprecizia la finalizare, între care și un penalty ratat de Parlak, au privat-o de toate punctele. Totuși, arădencele s-au întors cu o remiză din „fieful” unei formații obișnuită să respire aerul primelor locuri în Liga 1 la fotbal feminin, dar mai ales cu, poate, cea mai bună prestație stagională.

Deși a condus încă de săptămâna trecută primele antrenamente ale fetelor, Dan Cuedan nu s-a putut deplasa la Odorheiu Secuiesc, unde – însă – a fost înlocuit cu brio de Liviu Ilea. Directorul sportiv al celor de la Piroș are și carnet de antrenor și a dat indicații prețioase de pe margine, însă de mâine Cuedan își intră în pâine cu primul meci pe banca noii sale echipe.

Teoretic, față de meciul de sâmbătă, nu ar trebui să fie absențe suplimentare, deși Parlak acuză migrene puternice, iar Prisăcari s-a testat azi pentru COVID, după ce îi expirase testul făcut la naționala Moldovei pe 26 octombrie. Dar, indiferent de efectiv, AC Piroș Security pornește mare favorită în restanța de mâine dimineață cu Banat Girls. Reșițencele au pierdut surprinzător acasă, în weekend, cu Fair-Play București (2-3) și par în degringoladă după ce au cam rămas în aer din punct de vedere financiar.

Meciul dintre AC Piroș – Security începe mâine, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic și va fi arbitrat de Ioan Boldea (Ciuguzel – Alba) – Marius Talpoș (Timişoara) și Alina Mihoc (Arad).

0
0

Articolul Dan Cuedan debutează pe banca „leoaicelor”, care pornesc mari favorite în „intermediara” cu Reșița! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*