Dan Moraru, înconjurat de atașamentul baschetbalistelor arădene: ”Profu vă aşteptăm înapoi lângă noi!” 

În urmă cu 5 zile vă infornăm că profesorul Dan Moraru (75 de ani) nu face deplasarea cu echipa de baschet feminin a Aradului la Sfântu Gheorghe, unde a avut loc turneul cu numărul 6 din LBNF. Directorul tehnic al FCC Baschet UAV Arad a fost depistat pozitiv la COVID și a fost imediat izolat.

Ultimele zile nu au fost deloc ușoare pentru cel mai vechi component al grupării de pe Mureș, iar fetele au ținut să-i transmită un mesaj puternic: „ Profu vă aşteptăm înapoi lângă noi!

Fără îndoială, figura lui Dan Moraru în cadrul celei mai titrate echipe din sportul arădean rămâne una emblematică. După ce a activat ca jucător de volei și apoi baschet la CSU Galați, Moraru și-a început cariera de antrenor la CSU Brașov, trecând și la o altă formație de sub Tâmpa, Voința și apoi la Someșul Dej. La un moment dat a fost și selecționer al naționalei României.

Din 2002 și-a legat destinele de ICIM Arad, actuala FCC Baschet Arad, legându-și numele fie ca antrenor , director tehnic sau dintr-o altă funcție administrativă de nu mai puțin opt trofee din palmaresul „galben-albastrelor”. Dincolo de profesionalismul omului de baschet Dan Moraru (printre altele și antrenor emerit al sportului), jucătoarele, stafful tehnic și conducătorii FCC Baschet UAV Arad au mare nevoie de valorile umane ale experimentatului profesor și-l așteaptă cât mai repede din nou în mijlocul lor.

0
0

Articolul Dan Moraru, înconjurat de atașamentul baschetbalistelor arădene: ”Profu vă aşteptăm înapoi lângă noi!”  apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*