Dan Petrescu multumit si nu prea de Alex Ionita: „Se vede ca a pierdut pregatirea”. Ce spune despre celelalte achizitii

CFR Cluj a incheiat cu bine stagiul de pregatire din Spania, obtinand sase victorii din sase si incasand un singur gol in aceste partide de verificare.

Dan Petrescu s-a declarat multumit de jucatorii sai, chiar si de Alex Ionita, dar nu a ratat ocazia sa il intepe pe fostul jucator al Astrei.

”E clar ca la Ionita se vede ca a pierdut pregatirea. Nu a venit de la inceput si e putin in urma. A jucat cate 45 de minute in doua meciuri, iar acum a jucat 90 de minute. In toate meciurile insa el a jucat foarte bine”, a spus Dan Petrescu, potrivit Telekom Sport.

In ceea ce priveste transferurile din aceasta iarna, „Bursucul” a marturisit ca este multumit de noii jucatori sositi la CFR Cluj si a dezvaluit ca acestia nu au avut probleme de adaptare: ”Ionita si Mailat parca joaca de o viata la CFR. Costache s-a adaptat foarte bine, Bordeianu si Gilvan au jucat si ei foarte bine. Sunt multumit de toti fotbalistii pe care i-am adus. Sper sa joace la fel si in meciurile oficiale.”

The post Dan Petrescu multumit si nu prea de Alex Ionita: „Se vede ca a pierdut pregatirea”. Ce spune despre celelalte achizitii appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*