Dan Petrescu, nemultumit de selectia lui Cosmin Contra: „Sunt jucatori cu o anumita varsta, au nevoie de pauza”

Dan Petrescu a vorbit despre selectia facuta de Cosmin Contra la echipa nationala a Romaniei si este impotriva a doi jucatori convocati la prima reprezentativa.

Este vorba chiar despre jucatorii din subordine, Deac si Hoban, despre care „Bursucul” crede ca ar fi avut nevoie de o pauza pentru a fi in forma in debutul returului de campionat in tricoul CFR-ului.

„Imi pare bine pentru ei ca merg la nationala,e normal sa mearga, dar nu stiu daca e bine pentru noi. Sunt jucatori cu o anumita varsta, au nevoie de pauza si sper sa vina inapoi sanatosi si fresh pentru ca avem nevoie de ei.

Sper si nationala cu toate ca eu as vedea mai mult jucatori tineri la aceste doua meciuri cu Kazakhstan si Danemarca pentru ca nu mai avem nicio sansa, dar acum selectionerul decide, el stie mai bine ce trebuie sa faca”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Telekom Sport.

The post Dan Petrescu, nemultumit de selectia lui Cosmin Contra: „Sunt jucatori cu o anumita varsta, au nevoie de pauza” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*