Dan Petrescu se teme de meciul de la Chiajna: „Terenul, principalul adversar. După meciul cu Craiova am avut o şedinţă, sper cu urmări pozitive”

Dan Petrescu nu a fost lăsat de către oficialii echipei CFR Cluj să meargă la Naţională, astfel că se va concentra acum exclusiv pe munca din Gruia.

Primul test al tehnicianului, după ultimele zile agitate prin care a trecut, va fi la Chiajna, duminică, un teren de care Petrescu se teme.

Concordia, pregătită de fostul antrenor al CFR-ului, Vasile Miriuţă, joacă pe un gazon sintetic, iar tehnicianul clujenilor nu vede deloc un avantaj pentru echipa sa acest lucru.

„Va fi un meci foarte greu, iar adversarul nostru numărul unu va fi terenul. Noi nu ne-am antrenat pe un astfel de teren, iar Concordia pune probleme oricui acasă. Chiar dacă a câştigat un singur meci, celelalte le-a pierdut la doar un gol diferenţă, plus că a fost şi dezavantajată de arbitri. Va fi un meci greu mai ales că şi fostul antrenor al CFR-ului e acolo şi vrea să demonstreze şi să arate că e un antrenor foarte bun, dar eu ştiu deja asta, nu mai trebuie să demonstreze nimic. Noi am avut o şedinţă după meciul cu Craiova, pentru că nu mi-a plăcut cum a evoluat echipa în a doua repriză, şi sper că ea a avut urmări pozitive”, a declarat Petrescu, înaintea partidei din etapa a 10-a a Ligii I.

Meciul dintre Concordia Chiajna şi CFR Cluj se va disputa duminică, de la ora 18:00.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*