Dan Stupar îi va antrena pe mureșenii de la Ungheni după despărțirea de Progresul Pecica: „O clasare pe locurile 1-4”

După ce nu și-a prelungit înțelegerea cu Progresul Pecica, Dan Stupar a dat curs uneia dintre oferte avute pe masă din alte județe. Fostul fundaș al UTA-ei o va antrena pe C. S. Unirea Ungheni 2018, formație din județul Mureș, care a terminat ediția 2020-2021 a Ligii a 3-a (seria a 9-a) pe locul 5. Acum obiectivul echipei din Ungheni pare promovarea sau cel puțin atacarea sa.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a grupării mureșene : ”Clubul etalon al orașului Ungheni, C. S. Unirea Ungheni 2018, are începând de astăzi un nou antrenor!  Domnul Dan Stupar, este tehnicianul echipei <<unghenare>>, iar obiectivele sale față de club sunt unele clar definite conform primelor declarații ale sale”

Într-adevăr, Dan Stupar speră să se poată bată pentru un loc în eșalonul secund la Ungheni. „Am ajuns la o înțelegere cu reprezentanții conducerii clubului. Sunt sigur să optez pentru o clasare pe locurile 1-4 și să facem o figură frumoasă în play-off!(…) mi-a plăcut entuziasmul și încrederea că putem realiza ceva frumos. Totul va depinde de munca depusă și de modul în care gestionăm perioada în care lucrăm împreună, alcătuirea unui lot competitiv și de susținerea conducerii. Am întâlnit aici un proiect frumos și oameni ambițioși!”, au fost cuvintele noului antrenor mureșenilor pentru sursa amintită.

Astfel, după partru ani, Dan Stupar se întoarce în județul Mureș, unde a mai activat la Centru Național de Fotbal Târgu Mureș, din cadrul FRF.  Printre adversarele din seria a 9-a ai arădeanului va fi și Arieșul Turda, echipă pe care a antrenat-o în trecut. Poli Timișoara, ACU Arad, UTA (din postura de secund, sau a echipei U 19 cu care a câștigat Cupa și Supercupa României în 2016), Național Sebiș, Centrul Național Deva și Progresul Pecica sunt celelalte echipe pe care Stupar le-a pregătit în cariera sa.

Fostul „principal” al echipei mureșene este Ioan Adrian Pop.

0
0

Articolul Dan Stupar îi va antrena pe mureșenii de la Ungheni după despărțirea de Progresul Pecica: „O clasare pe locurile 1-4” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*