Daniel Bogdanovici, mijlocaș Sporting Roșiori: “Va fi un meci greu sâmbătă cu Voința Turnu Măgurele dar sper să îl tranșăm în favoarea noastră”

daniel bogdanoviciDaniel Bogdanovici a ajuns în această vară la Roșiori și a devenit un fotbalist important din lotul pe care îl conduce Cristi Negru. Joacă mijlocaș central și are  26 de ani. În trecut a mai evoluat pentru echipe precum Filiași, Sebiș, Minerul Motru, FC Olt Slatina, Caransebeș sau Universitatea Craiova. Fotbalistul ne-a vorbit despre adaptarea sa la Roșiori dar și despre derby-ul de sâmbătă cu Voința Turnu Măgurele de la Roșiori.

-Cum ai ajuns la Roșiori?

Îmi terminasem contractul cu Filiași și era o situație cam nesigură. Așa am ajuns la un acord cu Roșiori și am zis să încerc să joc și în zona asta. Știam că la Roșiori plecaseră mulți fotbaliști dar am vorbit cu conducerea și ni s-a zis că vor veni alții în loc. Oricum, îi știam pe cei de la Roșiori pentru că jucasem contra lor și în trecut.

-Aveți un program dificil de campionat?

Nu avem un lot foarte numeros. Suntem puțini, cu jucători noi, e greu să fim omogeni. Am început nesperat de bine cu o victorie la Chiajna la care puțini se gândeau. Am jucat în primele etape cu echipe ce trag la promovare. E greu. Ușor, ușor ne omogenizăm și o să vină și rezultatele. Ultimul joc de la Alexandria a fost destul de bun.

-Cum vezi meciul cu Voința Turnu Măgurele?

În principiu pentru noi toate meciurile sunt dificile și va fi greu. Ei țintesc primul loc, au un lot bun dar sper ca sâmbătă să tranșăm meciul în favoarea nostră.

-Voința trage la promovare în acest sezon…

Cunosc câțiva jucători de la ei cu care am mai jucat cum este Fotescu, care e un bun jucător, apoi Suciu Cornel cu care am jucat la Caransebeș. Au echipă bună, dar și ei au o formație nouă dar la nivelul ăsta nu face diferența decât dăruirea din teren și jocul în echipă.

-Cum ți se par echipele din seria voastră?

Este o serie destul de echilibrată. Sunt formații bune și nu este o diferență mare între echipe chiar dacă cele care trag la promovare au început bine.

-Ce obiectiv aveți în acest sezon?

Vrem să fim cât mai sus în clasament. Nu ne-am propus salvarea de la retrogadare. Vom vedea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*