Daniel Decebal, candidat PMP la Primăria Fărcașa invită  comunitatea locală la declanșarea unui referendum : Depozitul  Ecologic de la Sârbi continuă sau se va reloca!

Daniel Decebal, candidat PMP la Primăria Fărcașa invită  comunitatea locală la declanșarea unui referendum : Depozitul  Ecologic de la Sârbi continuă sau se va reloca!

Daniel Decebal ia atitudine. Depozitul Ecologic de la Sârbi reprezintă pentru comunitate cea mai mare “nenorocire” din ultimii ani.

Daniel Decebal lansează apelul unui referendum pentru locuitorii comunei Fărcașa, de continuare a proiectului sau de relocare a acestu depozit cu impact negativ asupra mediului. Poziția localnicilor reprezintă decizia finală  pentru această investiția a Consiliului  Județean.

“Aşa-numitul Depozit Ecologic de la Sârbi este o investiţie a Consiliului Judeţean realizată pe terenul nostru, o investiţie făcută fără ca locuitorii comunei să fie întrebaţi.

Propun un referendum în cadrul căruia fiecare cetăţean să îşi poată exprima părerea cu privire la acest prioiect atât de păgubos pentru comună!” a menționat , Daniel Decebal candidat la primăria Fărcașa

Referendum pentru Depozitul ecologic

Aşa-numitul Depozit Ecologic de la Sârbi este o investiţie a Consiliului Judeţean realizată pe terenul nostru, o investiţie făcută fără ca locuitorii comunei să fie întrebaţi. Propun un referendum în cadrul căruia fiecare cetăţean să îşi poată exprima părerea cu privire la acest prioiect atât de păgubos pentru comună!#pmp #farcasa #alegeri #depozit #referendum

Publicată de Decebal Daniel pe Vineri, 4 septembrie 2020

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Maramures Jurnal SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*