Daniel Decebal, președinte PMP Fărcașa premiat pentru rezultatele pozitive și implicarea deosebită în alegerile din acest an!

Daniel Decebal, președinte PMP Fărcașa premiat pentru rezultatele pozitive și implicarea deosebită în alegerile din acest an!

Organizațiile PMP din țară care au obținut scoruri foarte bune la alegeri au fost premiate în cadrul unei întâlniri naționale organizate la Palatul Parlamentului din București, sub sloganul „Cred în PMP + 10%”.

Printre cei premiați a fost și Daniel Decebal, președinte PMP Fărcașa.

Organizația PMP Fărcașa a demonstrat de-a lungul timpului că este unită, numeroasă, implicată și axată pe problemele comunității.

Așa cum a declarat președintele organizației, Daniel Decebal, acest premiu reprezintă efortul comun al colegilor de partid, îi responsabilizeză și ii va determina să fie mai eficienți și mai hotărâți , își vor canaliza întreaga activitatea pentru bunăstarea cetățenilor comunei.

“Munca susținută are întotdeauna rezultate pozitive și răsplata este pe măsură. Organizația PMP Maramureș a fost premiată pentru implicare și scorurile bune obținute în cele două tururi ale alegerilor din acest an.
Mulțumesc colegilor mei din PMP Fărcașa pentru că acest premiu este al fiecăruia dintre noi!” a declarat Daniel Decebal, președinte PMP Fărcașa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*