Daniel Oprita, 3, 2, 1 si iar 3! Tehnicianul care a promovat-o pe Juventus in primul esalon se intoarce in Valea Domanului

Dupa ce a promovat cu Juventus Bucuresti in Liga 1, Daniel Oprita nu a avut startul de sezon dorit finantatorul Ilie Ciuclea si nu a mai fost primit la gruparea din Colentina, dupa ce a declarat in mai multe randuri ca intentioneaza sa lase locul altui tehnician. Patronul echipei a tinut cont de asta, iar in locul fostului atacant al Stelei a fost „promovat” Marin Barbu.

In cele din urma, dupa mai multe cautari, fostul antrenor secund al FCSB a reusit sa-si gaseasca un contract. Tehnicianul va pregati formatia din Seria a 4-a a Ligii 3, CSM Scolar Resita, echipa pe la care a mai trecut in ultimele sezoane, pe banca tehnica, si un alt fost mare fotbalist, Dorinel Munteanu,informeaza presa locala.

Oprita a mai antrenat la Resita in sezonul 2014-2015, dupa care a fost cooptat de Mirel Radoi in staff-ul FCSB, in pozitia de antrenor secund, alaturi de actualul antrenor al echipei finantate de Gigi Becali, Nicolae Dica.

Marea performanta a fostul atacant in cariera sa de antrenor o reprezinta promovarea succesiva cu Juventus Bucuresti din Liga a 3-a pana in primul esalon, el fiind formatorul formatiei care ocupa ultimul loc in acest moment in Liga 1.

The post Daniel Oprita, 3, 2, 1 si iar 3! Tehnicianul care a promovat-o pe Juventus in primul esalon se intoarce in Valea Domanului appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*