Daniel Pancu, despre „scumpirea” brandului Rapid: „Pe vremea lui Copos valora 50 de milioane de euro! Acum … Rusine, atat!”

Daniel Pancu este iritat de pretul de pornire impus de Adunarea Creditorilor pentru brandul Rapid, considerand ca acestia nu au investit deloc in club. Veteranul din Giulesti crede ca Rapid valora 50 de milioane de euro sub patronatul lui George Copos.

Acum un an erau multi care faceau comparatii. Rapid era o baba fara dinti, iar acum suntem Fat-Frumos si cea mai frumoasa domnisoara din tara. Sunt lucruri necurate clar ce se intampla. Cresterea asta artificiala… Din punctul meu de vedere, Rapid valoreaza 50 de milioane de euro, dar daca ar fi cerut Copos pretul acesta cand investea in echipa.

Nu am cuvinte cum sa-i numesc pe cei de acum. Era mult mai indicat ca in vara sa reinfiintam sectia de fotbal a clubului sportiv. Nu ar fi avut nimeni nimic de spus si luam palmaresul pana in 1992. Obtineam apoi si partile de pe la AFC. Moraru nu a fost in stare sa faca niste vestiare pentru juniori la Pro Rapid cat a fost el un an si jumatate creditor. Rusine, atat!„, a spus Pancu.

Licitatia pentru brandul Rapid va porni de la 3,4 milioane de euro, desi expertii in domeniu stabilisera initial ca brandul al valora in acest moment doar 405.000 euro. Prima licitatie va avea loc in luna noiembrie. Daca nu va exista niciun doritor, suma va scadea de doua ori cu 10%.

Academia Rapid a castigat cu 2-0 partida jucata in Giulesti impotriva celor de la Carmen Bucuresti, revenind pe primul loc in clasamentul Ligii a 4-a. Ambele goluri au venit in ultimele cinci minute de joc.

The post Daniel Pancu, despre „scumpirea” brandului Rapid: „Pe vremea lui Copos valora 50 de milioane de euro! Acum … Rusine, atat!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*