Daniela Oniţa-Ivaşcu, aleasă secretar regional al Curţii de Arbitraj. Va coordona împreună cu vicepreşedintele Regiunii Nord-Vest întreaga zonă

Daniela Oniţa-Ivaşcu, aleasă secretar regional al Curţii de Arbitraj. Va coordona împreună cu vicepreşedintele Regiunii Nord-Vest întreaga zonă

Avocatul sighetean Daniela Oniţa-Ivaşcu a fost aleasă secretar al Regiunii NV. Curtea de Arbitraj a PNL s-a reunit vineri, 15 septembrie, la Braşov, înainte de debutul Consiliului Naţional de Coordonare.

Astfel, începând cu ora 12.00, membrii Curţii de Apel s-au reunit pentru a-şi alege vicepreşedinţii şi secretarii regionali. Pentru Regiunea de Nord-Vest, regiune din care face parte şi Maramureşul, vicepreşedinte a fost desemnată Diana Morar din Bistriţa, iar pentru funcţia de secretar a fost desemnată Daniela Oniţa-Ivaşcu, avocat din Sighetu Marmaţiei.

Conform statutului PNL, Curtea de Onoare și Arbitraj este instanța supremă a partidului, având atribuții în respectarea prevederilor Statutului și a Codului Etic al PNL, soluționarea contestațiilor privind sancțiunile disciplinare, soluționarea contestațiilor privind învestirea candidaților, alegerile interne, alegerea delegaților la Conferințe sau la Congres, coordonarea activităților Consiliilor Teritoriale de Arbitraj.

Aproximativ 1.000 de liberali s-au reunit, vineri, la Brașov pentru a analiza situaţia politică din România, precum şi pentru a dezbate modificarea unor reglementări interne ale partidului. Pe ordinea de zi era și alegerea vicepreşedintelului partidului care urma să coordoneze departamentul de sănătate, muncă, familie şi protecţie socială, dar și aprobarea şi modificarea statutului PNL.

Debutul lucrărilor era programat pentru ora 15.00 dar totul a fost suspendat în semn de respect pentru decesul seniorului PNL, Mircea Ionescu Quintus. Liberalii au păstrat un moment de reculegere în memoria acestuia.

 

Şedinţa Consiliului Național de Coordonare a PNL ar urma să se desfășoare peste două săptămâni, în aceeaşi locaţie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*