Daniela Onita-Ivascu : ,, Atat la  alegerile europarlamentare cat si la alegerile  prezidentiale la nivelul Municipiului Sighet, scorul obtinut de organizatia Sighet a fost peste media  judeteana cat si peste media nationala’’

Daniela Onita-Ivascu : ,, Atat la  alegerile europarlamentare cat si la alegerile  prezidentiale la nivelul Municipiului Sighet, scorul obtinut de organizatia Sighet a fost peste media  judeteana cat si peste media nationala’’

 Daniela Onita-Ivascu,cat de intensa a fost campania electorala in zona Sighetului?

A fost o campanie intensa.  Aproape zilnic  am iesit in piete, in cartiere, Ne-am intalnit cu cetatenii, am considerat ca cea mai importanta campanie este sa vorbim cu fiecare om in parte.

Sighetenii  vor alege un primar liberal anul viitor in persoana dumneavoastra?

 Optiunea sighetenilor o vom vedea atunci cand se vor numara voturile la urne. Dar, cred ca voi reusi sa castig increderea sighetenilor , dupa alegerile locale din 2020 sper sa ajung primar al orasului Sighetu Marmatiei. Imi doresc acest lucru, imi place sa ma implic in viata comunitatii sighetene. Am dorinta si determinarea sa ofer o alta perspectiva Municipiului Sighetu Marmatiei.

Cat de implicat este P.N.L-ul  in viata comunitatii sighetene?

 In momentul in care am preluat presedentia P.N.L  Sighet,  am deschis portile si au venit oameni din toate categoriile socio-profesionale in asa fel incat sa crestem calitativ aceasta organizatie locala.

Cred ca am oferit o alta abordare organizatiei. Am gandit dezvoltarea organizatiei atat pe plan intern,  venind inspre noi, oameni  valorosi, cat si in  exteriorul  organizatiei  implicand membrii in viata orasului.

S-a stabilit procentul pe care P.N.L-ul din judetul  Maramures trebuie  sa-l obtina la alegerile de anul viitor?

Este prematur de discutat acest lucru.  Atat la  alegerile europarlamentare cat si la alegerile  prezidentiale la nivelul Municipiului Sighet, scorul obtinut de organizatia Sighet a fost peste media  judeteana cat si peste media nationala.

Recent v-ati implicat intr-o actiune. Despre ce e vorba?

An de an, la nivelul organizatiei P.N.L  Sighet organizam o actiune care se desfasoara sub numele ,, Mos Nicolae vine pentru toti copiii’’, o actiune caritabila, ajunsa la a v a editie.prin aceasta actiune incercam sa aducem un strop de bucurie copiilor care provin din familii dezorganizate. 50 de copiii au primit hainute, dulciuri si acestia l-au intalnit pe Mos Nicolae care le-a oferit aceste daruri.

Un gand pentru cititorii jurnalmm

Am incredere in toti cititorii jurnalmm, le doresc  Sarbatori fericite si noul an sa le aduca multe impliniri!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*