Daniela Torok, a șasea oară Campioană Națională de Triatlon, Mirela Bratu a doua oară. CS Tibiscus Timișoara, lauri la Triatlonul Proactivi, campionat național la Lacul Ghioroc

Triatlonul românesc a supraviețuit în vremea coronavirusului, deși calendarul competițional al anului 2020 a fost și rămâne o enigmă greu de descifrat pentru sportivi: numeroase concursuri s-au tot amânat apoi s-au anulat, cupe ori campionate naționale au trecut de la așteptare la imposibilitatea desfășurării în condiții de siguranță pentru sportivi și eventual, acolo unde ar fi fost posibil, pentru spectatori.

După luni de antrenamente și în așteptarea reluării concursurilor, sportivii se văd acum tot în starea de alertă, cu multe restricții privind organizarea și participarea la concursuri, de aceea orice competiție care reușește să îmbine siguranța cu sportul este o provocare care nu trebuie ratată.

Un astfel de exemplu îl constituie ”Triatlonul Proactivi”, desfășurat la mijlocul lunii în curs în zona Lacului Ghioroc din județul Arad, care a reprezentat și Campionatul Național de Triatlon 2020. La concurs au luat parte și câțiva sportivi ai C.S.Tibiscus Timișoara, care, așa cum ne-am așteptat și cum ne-au obișnuit, s-au întors cu încă două titluri de campion național: Daniela Torok a devenit pentru a șasea oară campioană națională de triatlon, iar Mirela Bratu a căștigat al doilea titlul de campioană națională de triatlon, la categoriile lor de vârstă.

“Cursa de la Ghioroc ar fi trebuit să fie un simplu antrenament pentru Ironman Tallinn, cursă de tip A, care era planificat pentru 5 septembrie și pentru care m-am antrenat tot anul. Însă pandemia a făcut în așa fel încât să nu mai pot pleca. De aceea în ultimele două  săptămâni m- am focusat pe cursa de la Ghioroc care este pe distanță olimpică și am fost hotărâtă să dau tot din mine. Am reușit doar un loc 3 în clasamentul general feminine din cauza unei greșeli la înot care m-a costat 3 minute. Dar per total sunt mulțumită și sunt bucuroasă că am obținut încă un titlu de campioană națională la categoria mea de vârstă” a declarat Dana Torok.

Odată cu aceste rezultate excelente datorate celor două sportive, C.S. Tibiscus înregistrează 24 de titluri de campion național și aproape 1.300 de locuri pe podium, pentru care le transmitem sincere felicitări, mult spor la alergat ori pedalat și multe succese în continuare!

The post Daniela Torok, a șasea oară Campioană Națională de Triatlon, Mirela Bratu a doua oară. CS Tibiscus Timișoara, lauri la Triatlonul Proactivi, campionat național la Lacul Ghioroc appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*