Dănuț Ifrim s-a întors după 13 ani la UTA! Carismaticul maseur are obiective precise în „alb-roșu”: „Dorință și mai mare de victorie și bună dispoziție”

Achiziție de suflet a „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. Așa cum anticipam încă de acum câteva săptămâni, Dănuț Ifrim (64 de ani), legendarul maseur al UTA-ei a revenit la „vatră” după 13 ani. A plecat cu regrete din Calea Aurel Vlaicu, a doua sa casă timp de aproape trei decenii și, spre norocul său, se întoarce tot acolo. După șase ani de zbateri, Aradul a reușit să reconstruiască arena „Francisc Neuman”, timp în care echipa fanion orașului a pribegit pe la Șiria sau „Motorul”.

Până una alta, Ifrim și-a intrat în pâine în cantonamentul „roș-albilor”, din Slovenia, alături de noul medic al echipei, Darius Florin Miharț. „Am răspuns din prima solicitării conducerii clubului UTA de a reveni la echipă. Am pus ghetele în cui cu munca, sunt pensionar de mult timp. La început, am crezut că este o glumă, dar – până la urmă – a fost foarte serioasă propunerea UTA-ei și am revenit la dragostea mea dintâi. Trebuie să recunosc că am fost foarte supărat pe în 2008, când am și plecat de la UTA, am dat jos toate siglele de pe toate echipamentele pe care acum le adun și le pun înapoi. Mi-am oferit serviciile cu inima și  brațele deschise vizavi de experiența pe care am acumuat-o în decursul celor 26 de activitate la UTA și le-o transmit cu drag și colegilor de breaslă din stafful medical. Ei sunt tineri, dornici de cunoaștere și chiar surprinzător și extrem de profesioniști. Bineînțeles, tehnologia a evoluat în cei 13 ani de când nu mai am activat pe partea sportivă, dar mă pun la punct. Ca și cu telefoanele mobile, nu mai mergem să sunăm cu fisa de 25 de bani, acum sunt cu touchscreen. Sper ca prin revenirea mea la UTA să aduc un aplomb și să insuflu tuturor celor din cadrul echipei acea dorință și mare de victorie. Totodată, îmi propun să aduc și o doză de relaxare, de bună dispoziție, prin glumele mele pe care, să spune, le am în ADN. Sper să nu mai avem multe momente triste cu înfrângeri, în special acasă, în așa fel încât să ne facem fericiți suporterii la terminarea partidelor”, au fost primele cuvinte ale lui Dănuț Ifrim la revenirea la UTA.

Primul tandem tehnic din cariera lui Dănuț Ifrim la UTA a fost format din Silviu Iorgulescu și Marius Demian, iar la despărțire, echipa încăpuse pe mâna lui Ionuț Chirilă. Nicolae Pantea, Nicolae Dumitrescu, Flavius Domide, Gabor Biro, Gigi Borugă, Marcel Coraș,  Radu Nunweiller, Ionuț Popa sau Marius Lăcătuș sunt numele sonore de antrenori cu care carismaticul maseur a lucrat în Calea Aurel Vlaicu.

0
0

Articolul Dănuț Ifrim s-a întors după 13 ani la UTA! Carismaticul maseur are obiective precise în „alb-roșu”: „Dorință și mai mare de victorie și bună dispoziție” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*