Danut Lupu va imbraca din nou tricoul visiniu!

Rapid Old Boys va participa la turneul „Campionii din Otel” de la Galati, de pe 27 ianuarie, si va avea in componenta cateva nume foarte interesante.

Poate cea mai surprinzatoare aparitie va fi cea a lui Danut Lupu in tricoul Rapidului. Desi lucreaza la rivalii nostri din stefan cel Mare, Lupu a declarat ca in Giulesti s-a simtit cel mai iubit, acesta fiind si motivul pentru care a ales tricoul alb-visiniu, pentru acest turneu.

“Sunt dinamovist, dar apreciat cum m-am simtit in Giulesti, cat am fost la Rapid, nu am fost nicaieri”, a spus fostul decar al Rapidului, campion in 1999 cu giulestenii.

De asemenea, pe langa numele deja obisnuite echipei de old boys a Rapidului, la Galati ii veti putea revedea pe Gica Butoiu, Ionel Chebac sau Daniel Iftodi, nume mai putin prezente in spatiul public in ultimii ani, dar toti fosti jucatori importanti in istoria giulesteana.

Lotul Asociatiei Rapid Old Boys pentru turneul de la Galati:

Leo Toader (1)
Daniel Iftodi (5)
Florin Constantinovici (6)
Mugur Bolohan (7)
Valentin Badoi (9)
Danut Lupu (10)
Fane tira (11)
Ionel Chebac (16)
Rodin Voinea (18)
Adi Iencsi (23)
Florica Draghici (antrenor)
Lucian Ionescu (manager)

La acest turneu vor participa rivalele bucurestene ale Rapidului, Steaua si Dinamo, dar si echipa gazda, Otelul Galati, nationala artistilor si cea a jurnalistilor.

Sursa: academiarapid.ro

The post Danut Lupu va imbraca din nou tricoul visiniu! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*