Dărâmă și reconstruiește! Concernul Lidl ridică un supermarket mai mare la Lugoj

Vechiul magazin Lidl din Lugoj se dărâmă. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp.

Pe locul lui, exact în același amplasament, firma va ridica un nou supermarket, care va dispune de spații comerciale sporite, la standardele actuale ale societății.
În proiectul de plan urbanistic zonal înaintat Consiliului Local spre aprobare se specifică faptul că amplasamentul este tot pe strada Caranse­be­șului nr. 2A, între Stadionul Ti­ne­re­tului și Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovci”, pe un teren cu suprafața de 6.703 metri pătrați.

Clădirea propriu zisă va fi compusă din parter și mezanin, cu o înălțime de 15 metri (10 metri până la cornișă).

Zona reglementată va cuprinde următoarele funcțiuni: spațiu comercial, parcaje la sol pentru deservirea spațiilor comerciale, a serviciilor de comerț și a zonei de u­tilități necesare spațiilor comerciale, spații verzi, construcții pentru echiparea tehnico – edilitară a zonei, dar și subterane sau supraterane de mici dimensiuni cum ar fi bazine de retenție, rețele de utilități, amenajări și construcții necesare realizării utilităților, rezer­voare și stații de pompare pentru apa potabilă, rețele de canalizare și gestiunea apelor meteorice, rețele electrice și puncte de transformare, firide telecomunicații, iluminat, gaz metan și racordurile acestora la infrastructura urbană majoră, post trafo etc, împrejmuiri și platforme colectare deșeuri menajere.

În zona verde se permite amplasarea de mijloace publicitare necesare, rețele de utilități și construcții pentru utilități și echiparea tehnico-edilitară a parcelei ce deservește funcțiunii de spații comerciale.

Articolul Dărâmă și reconstruiește! Concernul Lidl ridică un supermarket mai mare la Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*