“Dăruieşte din suflet pentru un zâmbet de copil”. Primarul Cătălin Cherecheș: “primii pași simbolici dar concreți în a oferi un viitor în lumină, civilizație, muncă și educație acestor micuți copii băimăreni! ”

Evenimentul “Dăruieşte din suflet pentru un zâmbet de copil” organizat de Ambasada Statelor Unite în România şi American Councils for International Education .

Primarul Cătălin Cherecheș: primii pași simbolici dar concreți în a oferi un viitor în lumină, civilizație, muncă și educație acestor micuți copii băimăreni!

Azi 4 aprilie 2018 ora 11,00 la Centrul de reabilitare socială pentru copiii aflați în situații de risc, unitate aflată pe strada Arieșului, a avut loc un eveniment dedicat copiilor, un eveniment de suflet pentru micuții aflați în dificultate. În cadrul campaniei de donații  “Dăruieşte din suflet pentru un zâmbet de copil” organizată de Ambasada Statelor Unite în România şi American Councils for International Education în colaborare cu Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu” Baia Mare și American Corner, fiecare copil a primit cărți, jucării și dulciuri.

Prezent la eveniment, plin de emoție, primarul Cătălin Cherecheș a menționat :

“Am participat cu bucurie la campania „Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil” din cadrul proiectului organizat de Ambasada Statelor Unite în România și American Councils for International Education reprezentați în Baia Mare de American Corner. Manifestarea a avut loc la Centrul de Reabilitare Socială pentru copii în situație de risc construit de Primăria Municipiului Baia Mare pe strada Arieșului. Au fost oferite cărți, jucării și dulciuri pentru copiii care își desfășoară activități în acest centru.

Sunt gesturi de suflet care aduc multă bucurie! Sunt gesturi normale în comunitatea noastră diversă, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Sunt recunoscător Ambasadei Statelor Unite, personal Excelenței Sale domnului Hans Klemm, și partenerilor de la Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” și American Corner pentru primii pași simbolici dar concreți în a oferi un viitor în lumină și civilizație, muncă și educație acestor micuți copii băimăreni.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*