Dat exemplu pozitiv de Balint după eșecul cu Sepsi, Isac consideră că poate mai mult: „Nu mă mulțumesc cu puțin, obiectivul cu Astra – trei puncte!”

După ce a avut prezențe constante în Liga 2-a, în anul promovării, Damian Isac a plătit tribut faptului că la începutul sezonului s-a infectat cu COVID, iar apoi cuplul de mijlocași centrali Albu – Roșu a dat, în general, un randament destul de bun. Când Albu a trebuit să joace în apărare, Laszlo Balint a apelat la fotbalistul de 19 ani, care a avut și prestații bune, dar și mai puțin bune, cum a fost cea din prima repriză a partidei de la Botoșani.

La Sfântu Gheorghe, Isac a bifat cea de-a cincea partidă pe scena primului eșalon și a fost dat exemplu de Balint când a venit vorba despre atitudinea ce ar fi dorit să o vadă la toți elevii săi. Pornind de aici, sunt șanse ca juniorul „Bătrânei Doamne” să ia un tricou de titular și cu Astra, în ultimul meci al anului. „Suntem foarte supărați după înfrângerea cu Sepsi, nu a fost un joc reușit, nu am aplicat ceea ce făceam la antrenamente, dar asta este, trebuie să ridicăm capul sus și să ne concentrăm pe următorul joc. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Astra, dar obiectivul nostru este să luăm cele trei puncte. Mă bucur foarte mult când Mister are încredere în mine, încerc să evoluez cât mai bine când sunt introdus pe teren. Nu contează că mi se cere să fiu mai defensiv, sau mai ofensiv, important e să dau randament”, spune jucătorul originar din Caraș Severin, transferat de Sandu Gaica la grupa de 2001 a UTA-ei în anul 2016.

Pentru Isac și UTA a fost un an pozitiv, dar juniorul „roș-albilor” spune  că țintește mai sus. „Sunt fericit că am promovat în Liga 1, dar nu sunt mulțumit de acest an pe plan personal. Nu mă mulțumesc niciodată cu puțin, vreau să fac din ce în ce mai mult, să fiu acolo sus. Mai avem un meci pe care trebuie să câștigăm, după care vom primi câteva zile libere de Sărbători.  Pentru mine nu contează vacanța, mie îmi place să joc, să mă antrenez, să muncesc”, mai susține tânărul utist.

Dacă va evolua luni, Isac are șanse mari să se dueleze cu Romario Moise, fostul său coleg din linia de mijloc a UTA-ei, dar și cu Constantin Budescu: „Romario e un fotbalist foarte bun, poare printre cei mai buni mijlocași din Liga 1. Budescu și-a făcut și el un nume prin evoluțiile sale foarte bune. Ambii au calități foarte bune, dar asta nu înseamnă că nu le vom putea face față”, mai consideră fotbalistul „Bătrânei Doamne”.

Gazonul de pe „Francisc Neuman” a pus probleme la partida dintre UTA și Universitatea Craiova, de la începutul acestei săptămâni. „Terenul este greu, dar asta nu înseamnă că nu putem juca. Trebuie să trecem peste acest aspect”, a încheiat Isac.

0
0

Articolul Dat exemplu pozitiv de Balint după eșecul cu Sepsi, Isac consideră că poate mai mult: „Nu mă mulțumesc cu puțin, obiectivul cu Astra – trei puncte!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*