De ce Academia Rapid se vede la TV, iar CSA Steaua nu: „Noi n-avem de unde sa le dam, ca nu avem capitol bugetar sa platim asa aiurea!”. Cat costa la AMFB televizarea unui meci din Liga a IV-a si cum se apara Lumanare

La inceputul actualului sezon din Liga a 4-a din Bucuresti, doua televiziuni de sport, Digi si Telekom, s-au interesat pentru preluarea drepturilor de la CSA Steaua si Academia Rapid, care apartin Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti (AMFB), organizatoarea competitiei.

Cei de la Steaua ar fi batut palma cu Digi pentru a le transmite meciurile, insa oficialii ros-albastrilor sustin ca le-au fost ceruti din partea AMFB 1.500 de euro pentru fiecare meci transmis. Nu asa stau lucrurile si la echipa giulesteana, care s-a inteles cu Telekom.

Noi am vrut ca meciurile noastre sa se televizeze, dar AMFB-ul cand ne-am inscris ne-a dat un formular, stiam despre ce e vorba, in care scria ca toate drepturile sunt cedate lor. Ok, sunt cedate, dar aici a intervenit problema! Cei de acolo ne cereau 1.500 de euro pe meci pentru a fi televizat. Noi n-avem de unde sa le dam, ca nu avem capitol bugetar sa platim asa aiurea. AMFB spune ca atat ii da Rapid pe meci. Foarte bine, televizeaza-i pe ei!„, a declarat un oficial al Stelei pentru GSP.ro.

De altfel, pe forumurile stelistilor a fost dezbatuta in nenumarate randuri problema netelevizarii meciurilor echipei favorite. Acestia-si doreau s-o vada pe Steaua si la TV, mai ales ca la meciurile de pe teren propriu nu pot veni decat maxium 2.000 de suporteri, iar in deplasare majoritatea arenelor au 2-300 de locuri.

In replica, presedintele AMFB, Marian Lumanare, se apara: „E adevarat ca noi avem drepturile de televizare, dar dansii (n.r. CSA Steaua) nu vor sa televizeze nici macar online. Sincer, a fost o discutie la inceputul sezonului referitoare la banii pentru fiecare meci, dar nu mai stiu. Eu am delegat pe cineva sa negocieze la inceputul sezonului, dar cei de acolo n-au vrut sa transmita meciurile.

Ma surprinde faptul ca ei invoca acest lucru, ca le-a cerut AMFB 1.500 de euro si de-asta nu au televizat dansii, care anuntau un buget de 300.000 de euro la inceputul sezonului. S-au potihnit la 1.500 de euro.

E strict confidential contractul cu Rapid. Si daca se primesc bani, ce bani se primesc? E o suma stabilita in Comitetul Executiv si am stabilit sa nu o facem publica„.

The post De ce Academia Rapid se vede la TV, iar CSA Steaua nu: „Noi n-avem de unde sa le dam, ca nu avem capitol bugetar sa platim asa aiurea!”. Cat costa la AMFB televizarea unui meci din Liga a IV-a si cum se apara Lumanare appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*