De ce este bine sa avem documentatie SSM

In cadrul fiecarui birou este necesara respectarea mai multor reguli care sunt impuse de catre stat, astfel ca adesea ne vedem pusi in situatia de a avea nevoie de o firma care realizeaza documentatie SSM. Cu asta ne ajuta echipa SSM Concept care ne ofera conditiile ideale pentru a pune totul la punct la serviciu, dar ne aduce mai aproape si diferite alte servicii utile in anumite contexte.

SSM Concept a pregatit un pachet bine venit pentru societati din toate domeniile. Acesta face referire la servicii de securitate si sanatate in munca, este complet si asigura mai multe beneficii importante de pe urma carora merita sa profitam. In primul rand, angajatii sunt mult mai usor de motivat, ceea ce cu totii stim ca nu este chiar cea mai usoara sarcina in conditiile in care entuziasmul poate disparea in scurt timp. In al doilea rand, se reduc costurile legate de accidente sau boli profesionale datorita faptului ca acestea pur si simplu se evita. In plus, societatile au de castigat si de pe urma faptului ca isi castiga si pastreaza clientii comerciali, dar si pentru ca productivitatea creste considerabil. Odata cu productivitatea creste si increderea investitorilor, ceea ce reprezinta un alt mare beneficiu.

Asadar, este mult mai usor sa punem la punct orice loc de munca si sa muncim in conditii de deplina siguranta. Tot pe aceasta cale ne ferim de amenzi date de la ITM care incep de la 2000 de lei si pot depasi 10000 de lei, sume care nu sunt deloc de neglijat.

Tot SSM Concept te ajuta si cu elaborarea documentatiei SSM, cea care este foarte importanta din mai multe puncte de vedere. Principalele aspecte vizate sunt politica adoptate cu privire la securiatea si sanatatii, dar si telurile impuse de catre fiecare organizatie. Bineinteles, conteaza principalele functii si responsabilitati necesare pentru a pune in practica acest sistem si se identifica cele mai mari pericole si riscuri pentru santatea in munca, iar acestea pot fi chiar numeroase. Nu trebuie sa uitam de dispozitii, proceduri, instructiuni sau diferite documente care trebuie sa fie implementate, iar de toate bataile de cap si grijile putem scapa cu usurinta.

Mai departe, avem instructajul SSM care, din nou, este foarte important, dar la SSM Concept avem parte de flexibilitate maxima si de proceduri eficientizate la maxim. Astfel, atunci cand este posibil instructajul poate avea loc si online, dar si la locul de munca. Putem uita si de toate bataile de cap cu privire la elaborarea documentatiei SSM intrucat masurile luate au in vedere si controlul documentelor, al inregistrarilor, se efectueaza un audit intern, se identifica produsele si servicii neconforme, sunt puse in practica actiuni corective si preventive, se monitorizeaza activitatea si se indeplinesc toate cerintele legale.

Serviciile oferite se dovedesc a fi necesare pentru societati din toate domeniile. Printre altele putem aminti de la firme de IT, pana la fabrici, magazine, cabinete de kinetoterapie, dar si institutiile sau organizatii de alte tipuri pot avea acces la o firma care realizeaza documentatia SSM. Foarte important este faptul ca putem gestiona totul in cel mai scurt timp si nu trebuie sa ne dam planurile peste cap. Intotdeauna beneficiem de flexibilitate maxima si avem libertatea de obtine documentatia SSM totul cu un minim de efort. Si costurile implicate in acest sens se pastreaza la un nivel minim, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa faca un mare efort din punct de vedere financiar in acest sens. Asadar, oricand putem apela la SSM Concept intrucat aici avem garantia ca suntem pe maini bune si ne asteapta conditiile ideale de fiecare data.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*