De ce să-l votăm pe Bîrda Sebastian Alin. CV-ul complet al unui lider transparent. Alin Sebastian Bîrda, primarul care nu ascunde nimic!

De ce să-l votăm pe Bîrda Sebastian Alin. CV-ul complet al unui lider transparent. Alin Sebastian Bîrda, primarul care nu ascunde nimic!

Primarul orașului Baia Sprie Alin Sebastian Bîrda a impresionat prin energia pe care a transformat-o în proiecte  sustenabile la nivelul comunității pe care o reprezintă. A ales să fie și transparent, CV-ul a fost postat pe pagina sa de facebook, iar la o simplă lecturare , concluzia este: Alin Sebastian Bîrda este  cetățean model al orașului Baia Sprie.

Alin Sebastin Bîrda, primarul orașului Baia Sprie :

“Dragi băisprieni,

O scurtă, dar necesară prezentare a vieții și activității mele.

Cu respect,

Bîrda Sebastian Alin

M-am născut în Baia Sprie pe 31 iulie 1979. Aici am copilărit și am urmat timp de opt ani cursurile Școlii nr.1, fiind strâns legat de familie și de comunitatea băispriană. Mi-am continuat studiile liceale la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Baia Mare la profil matematică-fizică. Absolvent de management și administrarea afacerilor al Universității Transilvania – Facultatea de Știinte Economice din Brasov, studiile s-au împletit dintotdeauna cu experiența practică.

În anul 2002 am intrat în câmpul muncii în sectorul administrativ-public în cadrul serviciului de venituri al Primăriei Orașului Baia Sprie. În perioada 2005 – 2017 am ocupat funcția de contabil-șef la RNP Romsilva Administrația Parcului Natural Munții Maramureșului, fiind în același timp și responsabil financiar pentru proiectele derulate de instituție. În perioada 2007 – 2010 am ocupat, în paralel cu activitatea de bază, postul de consultant național în cadrul Națiunilor Unite în Romania, contribuind la analiza financiară, realizarea de planuri de afaceri și dezvoltarea platformei de instruire online pentru manangement financiar al proiectelor din cadrul Ariilor Naturale Protejate din Munții Carpați.

Din vara anului 2017 sunt primar al orașului Baia Sprie. Este o onoare pentru mine să administrez orașul în care am crescut și consider că pe parcursul celor 3 ani de adminstrație am oferit băisprienilor toată experiența câștigată în calitate de consultant financiar cu scopul de a aduce finanțările atât de necesare orașului nostru. Consider că sunt dator să declar că rezultatele financiare și administrative deosebit de bune pe care le-am obținut pe parcusul celor 3 ani de mandat se bazeaza pe munca în echipă. Mulțumesc colegilor pentru acest lucru.

Sunt un om de dreapta. De aceea în anul 2003 m-am înscris în Partidul Național Liberal, pe care îl văd ca reprezentând atât așteptările antreprenorilor și a mediului privat, cât și ale cetățenilor care doresc progres și dezvoltare sănătoasă și de durată pentru orașul nostru. Consider că statul trebuie să respecte și să asigure resursele necesare cu care această țară trebuie să se dezvolte.

În urma performanțelor si a răspunsului pozitiv primit din comunitate, m-am decis să mă înscriu în competiția pentru Primăria Orașului Baia Sprie pentru mandatul 2020-2024. Puteți fi alături de mine și de echipa mea urmărindu-mi campania sau, dacă sunteți interesați să trăiți o experiență nouă, vă puteți implica, în mod direct. Aștept sugestii, sunt deschis la discuțiii, și mai ales, doresc să aflu problemele cu care vă confruntați. Vin în fața dumnevoastră dupa 18 ani de experiență în administrație locală și privată, la nivel local, dar și național. Îmi asum provocarea de a continua să construim și dezvoltăm împreună orașul Baia Sprie. Baia Sprie trebuie să continue proiectele de dezvoltare pentru a deveni un oraș modern, echilibrat și curat, iar prin continuitate, muncă în echipa sudată și transparență, vom reuși!

Vă mulțumesc pentru încredere!”

Comandat de PNL, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200012.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*