Nu scolastici, ci plastici

Oricât de sumbru este acest efect sub forma acutizării declinului demografic al României și prin scăderea natalității, acutizare relevată de Institutul Național de Statistică pe baza celor mai recente date, pe 2017, cu mult mai sinistru este colajul unor cifre și procentaje parvenind de pe plan extern, referitoare inclusiv la infertilitate, enumerate mai jos. Iar cum țările s-au predat ostatice fenomenului globalizării, confluența tendinței de pe plan intern cu inevitabila revărsare a influențelor de peste hotare grăbește ticăitul unor bombe cu efect întârziat, urmând a ne lăsa net mai puțini și în mod cert mai vulnerabili. Neplăcerile sunt în ziua de astăzi corelate iar alarma a răsunat de ceva vreme.

Desigur, s-ar putea găsi cineva să exclame ”nu-i nici un bai!” pe seama răririi compatrioților, deloc imposibil dat fiind imunitatea în creștere a tot mai multora la suferința unor semeni, iar chiar și mai mulți ar putea fi increduli în privința semnalmentelor infertilității pe plan extern, auzind probabil prea adesea despre creșterea populației planetei spre 10 miliarde de locuitori.

Însă pe seama anumitor indicii de ordin general la nivel mondial, punctate ca referință mai jos, n-ar fi deloc de ridicat din umeri a nepăsare, mai ales în această lume a mileniului III fără tot mai multe granițe dar în schimb pe zi ce trece mai interconectată. În privința acestor semne, concluziile unor studii și datele statistice înșiruite în continuare, parvenind de peste hotare și dintre care unele cu certitudine nu ne mai pot fi străine, sunt evidențe ale unui ansamblu cât se poate de larg și variat de tendințe din varii direcții, interconectate fie și prin ocolișuri altfel greu detectabile și oricum nebănuite, parte a unui păienjeniș abil conceput și ticluit din umbră, și care constituie tot mai pronunțat închisoarea în aer liber a unor generații respirând deja aerul tot mai încărcat al Terrei. Iar datele nu sunt doar îngrijorătoare, ci mai mult decât sugestive prin gravitatea lor în perspectiva moștenirii balast pe umerii urmașilor.

Nu trebuie însă nicidecum subestimată vreodată capacitatea de ignorare manifestată de om la nivel individual dar și în colectivitate, așa încât tendințele deja străvezii, și în orice caz cât se poate de ferm canalizate pe făgașul agreat de păpușari și generând șuvoaie de nestăvilit, se vor accentua neabătut sub forma unui exercițiu în formă continuată pe adresa subiecților tot mai clar conturatului experiment în derulare, cu concursul inertei lor naivități și puerilități terminale. Aaa, astea-s doar aberații și prostii, pff!

Nu-i așa?

Datele sunt grăitoare, ca efecte rezultante ale vectorilor induși corelat și concertat de ocultiști prin mai toate fațetele vieții sociale, având drept scop, dar nu final ci de parcurs, transformarea naturii speciei umane. Căci metamorfozarea este generată incremental, fiecare dintre pașii pe nenumăratele albii ale ingineriei sociale fiind însă obligatoriu precedați de o abilă înrâurire subliminală a percepției umane, absorbant fără filtru al noilor repere, întru acomodarea mentală la noile realități. Nefirescul, deturnat din firesc. Anormalitatea, deviată din normalitate. Inducerea haosului, ca modalitate de conturare a noii ordini. Pe când mai tot ceea ce ține de umanul autentic, probat în timp, este erodat, persiflat, răstălmăcit și presat spre coșul istoriei, totul sub talpa actualului political correctness, o potentă armă de înlănțuire a adevărului cu cheia în posesia abilei manipulări.

Sugestiv în privința pașilor incrementali mai sus amintiți, la anul se împlinește deja o jumătate de secol de când Richard Day, implicat în planurile parentale din SUA și un intrus în cercuri foarte înalte, expunea în plenul unei reuniuni a pediatrilor, dar cu solicitarea ca hârtia și stiloul să fie lăsate deoparte cât atinge delicatul subiect, țelul în timp al unui lugubru demers ca băieții și fetele să ajungă aidoma, subiecți unul și același de genul… ”neutru”, cu apartenența și identitatea sexuală așadar rătăcite, preschimbate printr-o inducție gradată și adoptate ca atare de noile valuri la modul volitiv, odată percepția captivă insidioasei viziuni.

Demult a fost așadar pornit cronometrul pe cadranul bombei, dacă în urmă cu aproape 50 de ani se împărtășeau asemenea idei.

Deși la prima strigare ar fi de necrezut așa ceva, toate indiciile intermediare evidențiază fără tăgadă menținerea în grafic a ticluitorilor planului cu nenumărate fațete, doar funcția timp fiindu-le eventual inconvenabilă în raport cu estimările inițiale.

Indiciile?

Apar tot mai multe.

Ca de exemplu, conform unuia răsuflat recent, 86% dintre adolescenții testați într-un studiu în acest sens au fost depistați ca purtători în organism de agenți chimici sintetici provenind din contactul cu materiale plastice, esențial de subliniat fiind că respectivii compuși influențează alterarea prin deviație a caracteristicilor biologice de natură sexuală, masculine respectiv feminine. Așadar aproape nouă din fiecare zece adolescenți.

Bisfenol A, în uz comercial din 1957, este printre altele component de exemplu în recipiente din plastic, al cutiilor de conserve, al bonurilor eliberate de casele de marcat ale magazinelor, dar în special este o copie artificială asemuindu-se estrogenului, hormon natural generat de glandele sexuale feminine. Explicațiile își au rostul, căci prezența agentului BFA în organism are o legătură directă cu cantitatea redusă de spermatozoizi și infertilitatea la bărbați.

Studiul aparține cercetătorilor de la Universitatea din Exeter pe baza unor mostre de urină a 94 de adolescenți, în aproape 90% dintre cazuri fiind detectat acest BFA, cu remarca implacabilă a analiștilor în cauză că evitarea interferenței cu chimicalele respectivelor componente plastice este ca și inevitabilă pe făgașul înrâurit al lucrurilor din mileniul III.

Nefiind în aria lor de expertiză, respectivii nu mai punctează și că uriașa producție a bunurilor răspândite pe piață nu constituie doar o nevinovată eroare de sistem, ci de fapt o insidioasă strategie cu bună știință indusă cu scop precis, țintind devierea dezvoltării firești a caracteristicilor biologice de natură sexuală iar în timp nu doar bulversarea ci chiar inversarea ori comasarea la un numitor comun amorf a respectivelor particularități.

Nimic nu este întâmplător, eventual doar în percepția țintelor fără de știre, date procentuale mai la obiect relevând că 93% dintre copiii din Statele Unite ale Americii cu vârste de la 6 ani în sus sunt purtători de BFA în organism și chiar 99% dintre preșcolarii și elevii din Germania cu vârste între 3 și 14 ani. Iar nimic din ceea ce a fost infiltrat în timp în masă la nivel general în anumite societăți nu este rezervat strict doar respectivilor antemergători pe post de cobai în linia I, alte națiuni nefiind deloc imune caracteristicilor globale ale planurilor, la fel, în timp, ba din contră, inducându-li-se subliminal preluarea, adoptarea și îmbrățișarea aceluiași cal troian, inductor de aspecte nocive. Subconștientul adjudecat, poate lua orice drept bun.

S-a dovedit de exemplu o legătură directă între boli ale glandelor endocrine și chimicale denumite generic EDC, cu capacitate disruptivă la nivel endocrin, varietatea bunurilor de larg consum cu un asemenea efect pendulând inclusiv de la varii produse menajere la ierbicid, răspândit cu mult prea multă nonșalanță în fața a mai tot ceea ce ar sta unora în cale.

Dar ar fi plictisitoare insistența pe unul-două indicii, altfel nenumărate fie și doar în această gamă, tocmai în ideea subliniată în introducere că lucrurile se leagă iar fațetele sunt mult mai numeroase, într-o interconexiune invizibilă la prima vedere dar cât se poate de funcțional structurată ca atare de inițiatorii săi, căci și maleficul are funcționalitatea sa. Și niciodată nu trebuie pierdut din vedere esențialul, și anume imaginea de ansamblu a cadrului general, fără inutilele fixații pe detaliile banalului cotidian sub toate formele sale, de exemplu politic sau de divertisment, înadins tors și rumegat întru distragerea atenției.

Iar toată alterarea în plan fizic sub imperiul compușilor chimici nu survine fără o alta cel puțin la fel de importantă în plan mental, la nivel psihologic, intens indusă propagandistic de tot ceea ce poate fi recepționat deja fără perdea, în sensul perturbării identitare și biologice de natură sexuală, al schimbării, fuziunii ori transformării, servite cu picătura chinezească pe varii canale unui public tare necopt și deja deturnat ca utilizator fidel al tehnologiei de comunicare tot mai avansate.

Ce alt rost ar putea avea ca băieții să devină în timp fetițe, într-o emasculare câștigând tot mai mult teren în nenumărate moduri, iar fetele rătăcite în raport cu vitale meniri înălțătoare, decât aducerea treptată a omenirii la un stadiu mental și fizic alterat și șubrezit, implicit pradă ușoară conformismului și servilismului, sistematic îndoctrinată prin narațiunea abil ticluită de sforarii din umbră, fără o capacitate firească de reacție și împotrivire la rău pe baza unei necesar sănătoase gândiri critice, indusă de abilități cultivate de analiză și sinteză, dar și de capacitatea de separare a deducțiilor logice, raportate la indicii fără tăgadă, de dezinformarea sub formă de neîncetat bombardament ideologic pe multiple căi!?

Chiar nu i se pare nimănui câtuși de puțin ciudat și nu-i dă de gândit că tocmai în această primă etapă, pe când au început deja să-și facă simțită prezența efectele de natură fizică și psihologică ale unor tendințe inițiate în pași bine calculați, tot mai multe persoane se manifestă la nivel mondial de o manieră bulversată și rătăcitoare în raport cu propria identitate sexuală!? Să fie oare doar o pură coincidență? Sau totul vine de la sine? Nici vorbă, fără doar și poate, doar că este imperios necesară aprofundarea înțelegerii resortului cauză-efect, un aspect în general valabil. Nimic nu este întâmplător.

Indicii drept consecințe.

De exemplu, tot conform studiilor, scade semnificativ nivelul testosteronului, cel mai important hormon masculin dar nu asociat strict și exclusiv bărbaților, varietatea urmărilor fiind suficient de largă, inclusiv în ceea ce privește producerea spermatozoizilor, influențată negativ printre altele și de sus amintiții compuși chimici din produse plastice, de alimentație ori de nivelul radiațiilor electromagnetice din diferite accesorii, declinul cantitativ total fiind în consecință de 59,3% raportat la reprezentanții sexului tare din America de Nord, Europa, Australia și Noua Zeelandă. Și mai detaliat, cifrele rezultate de pe scară largă în Spania indică o descreștere cu nu mai puțin de 38% în ultimii doar 10 ani. Și nu se pomenește doar de cantitățile în sine, tot mai reduse, ci tot cu titlu alarmant și de calitatea și nivelul de concentrație al lichidului fiziologic secretat, iar în general de abruptul declin al sănătății reproductive a persoanelor de sex masculin.

Studiile estimează și că aproximativ o cincime din tinerii din ziua de azi secretă o cantitate redusă de spermatozoizi, procentul manifestând o evidentă creștere, însă semnalele de alarmă erau trase încă din 1992 pe marginea rezultatelor cercetărilor de profil din Danemarca, evidențiind că în medie numărul spermatozoizilor la fiecare mililitru de semen s-a înjumătățit după cel de-al doilea război mondial dar și că malformațiile lor sunt în creștere. În Franța, de dată mai recentă, un test pe 2.600 de bărbați fizic sănătoși a consemnat un substanțial declin al cantității de semen în intervalul 1989 – 2005.

Iar în ansamblul indicatorilor globali, neobișnuită a devenit traiectoria în scădere a numărului de nou născuți de sex masculin, fără a fi însă ferită, tot conform altor concluzii, nici fertilitatea sexului feminin, în funcție de anumite medicații survenind înjumătățirea celulelor cu rol reproductiv, iar în timp, scăderea vârstei menopauzei.

Alte indicii ce-ar trebui în mod normal nu doar să dea de gândit parvin de peste tot, fie de pe bătrânul continent, fie din cel asiatic. Însă valul este implacabil și se tot apropie. Drept exemplu, în nordul Italiei, la 7 ani după explozia survenită într-o unitate productivă cu profil chimic, tinerele din zonă au dat naștere unui număr dublu de fete raportat la medie, părinții cu o concentrație mai mare de agent chimic în organism procreând strict doar fete, pe fondul unei fertilități generale tot mai scăzute. Ca o constatare din China, pe seama pesticidelor, reziduri sintetice detectate în lapte induc accelerarea apariției maturității sexuale, semnele unei pubertăți vremelnice fiind influențate și de calitatea apei potabile, responsabilă și pentru perturbarea dezvoltării fetusului de sex masculin în cursul unor intervale decisive acestui proces, sub forma unei deturnări în timp spre efeminare. Dar de ce pomenim despre China, când mame românce constată că fiicele lor ajung să aibă parte de prima menstruație la vremelnica vârstă de 10 ani!?!

Statistici din SUA semnalează că un număr dublu mediei altor generații se identifică cu colectivitatea LGBT dintre tinerii mileniali, iar colegiul pediatrilor din SUA admite că există tendințe de îndoctrinare a adolescenților în a-și reevalua identitatea sexuală, mergându-se chiar și până la prescrierea unei medicații pentru schimbarea hormonilor sexuali fie și unor elevi în vârstă de numai 12 ani. Aspecte similare sunt consemnate și în insulă, la unul dintre colegiile londoneze ce ia de bune asemenea inițiative conform noilor norme și percepții denaturate cochetându-se cu ideea oferirii liceenilor de sex masculin opțiunea de a se prezenta la ore într-o vestimentație incluzând fusta.

S-a ajuns deja la situații ca până și soldați înregimentați activ în armate din țări cu tradiție militară precum Regatul Unit să fie detectați ca fiind prea moi și pasivi, știrbiți de instinctul incisiv, și în consecință stimulați ca atare prin cursuri de arte marțiale.

Iar ravagiile induse de exemplu de pesticide nu se limitează doar la specia umană, fiind detectate cazuri de creștere a infertilității unor broaște mascul și chiar schimbarea sexului, semnalată și în cazul unor specii de pești.

În percepția unora, testosteronul este asociat mai ales sau strict stimulării instinctului agresiv, însă nici pe departe, având implicații mai complexe în funcționarea organismului, în limitele sale normale fiind benefic capacității solidare a individului cu nevoile unuia sau mai multor semeni, de întrajutorare și combatere a ceea ce ar putea fi situații injuste sau nedrepte cu care alții s-ar confrunta. Ce fel de orânduiri, mai mici sau mai mari, și-ar dori așadar subiecți mai puțin apți fiecare în parte, nu tocmai sănătoși fizic și mental, nu foarte educați și nici foarte bine informați, ci mai degrabă dezinformați, iar la nivelul unei comunități fără o capacitate generală de coagulare dar de preferat divizați pe o sumedenie de falii artificial făurite!? Cât se poate de simplu. Unele care țin morțiș să domine și controleze prin manipulare. Întrebarea ar fi dacă detectăm cumva altceva decât aceste șabloane, fie că sunt sub nasul nostru sau undeva hăt departe.

Capac la toate, anunțata apariție a tehnologiei de telefonie mobilă 5G va reprezenta o aparte cireașă pe tort și va ”frige” cu atât mai mult prin radiațiile frecvențelor sale generații și generații vizate a translata încet și sigur în ceea ce-i privește pe subiecții de sex masculin spre efeminare și îmbrățișarea caracteristicilor și particularităților sexului opus, efectele care vor fi resimțite în timp în plan fizic având paralele și în plan mental, abilitatea de a gândi limpede și luciditatea rațională fiind treptat anesteziate. Se întâmplă deja, că doar micul ecran n-a pregătit degeaba terenul prin hipnotizarea peste decenii a atâtor generații, intrate pe pilot automat.

Omenirea ca leu în cușcă se devorează într-adevăr pe etape iar fuzionarea sexelor, în plin proces derulat tacit în plan fizic dar și pe căi ideologice prin alterarea percepțiilor colective vizavi de diferențele date de particularitățile genetice, constituie doar ”încălzirea” preparatorie în perspectiva înlocuirii modelului uman actual în carne și oase cu unul sintetic, fără capacitate de procreare, inducerea obișnuinței mentalului colectiv în raport cu ”urmașii” care vor câștiga încet și sigur teren fiind alimentată prin evidențierea publică a acestor rezultanți ai așa-zisei inteligențe artificiale, un nonsens prin însăși titulatura sa. Procreare ce ar urma să fie lăsată pe seama laboratoarelor, așa cum Aldous Huxley creiona viitorul în Brave New World încă din anii ’30, și ba bine că nu-i înfiripat deja pionieratul respectivelor laboratoare, apariție firească pe fondul tot mai accentuatei dificultăți de a procrea a tot mai multor cupluri. Iar cât privește o nișă a deșănțatei propagande multilaterale, doar comuți canalul și șochează avalanșa ofensivei unei minorități care, cu crezul neabătut că i s-ar cuveni, ține morțiș a-și etala identitatea sexuală adoptată, insistând în a atrage atenția și a acapara discursul, totul sub protecția aceluiași political correctness. În plus, tendința nu se limitează la una-două țări, din unele parvenind însă exemple ceva mai sugestive în privința vitezei și a nivelului la care au degenerat lucrurile, precum din învățământul superior britanic, în legătură cu cenzura impusă spuselor de la catedră în așa fel încât să nu lezeze auzul persoanelor din eșantionul transgen.

Acolada exemplelor este de peste hotare, însă, deși la prima vedere ați putea lesne spune că ar fi imposibil să aibă cumva ceva în comun cu o altă anume recentă inepție din circul politic autohton, ca exemplu pe seama emanațiilor unor dudui paiață ce nu poate decât să-ți scadă și mai mult încrederea în capacitatea intelectuală a unor funcționari publici, aspectele se completează din nefericire într-o aceeași largă gamă a noii inginerii sociale cu fază lungă.

Ce-ar putea avea așadar toate cele mai de sus cu ”motostivuitorul” duduilor absurdului administrativ românesc, marionete împinse în față la o apăsare de buton!?! E cât se poate de simplu. Ideologia și intensa propagandă actuală împotriva firescului și normalității includ o vastă gamă de fațete create de controlori ai omenirii mai presus de granițe și șefi de state, într-o ofensivă pe toate planurile pentru acapararea cât mai multor minți și suflete, de natură transfrontalieră într-o lume globală, din care România face parte fără doar și poate. Sunt o sumedenie de aspecte și concepte pe care nu marea masă a oamenilor de rând și de bună credință le-au generat dar care le-au invadat aproape pe nesimțite viețile, devenind de ordin cotidian, infiltrate în mentalul colectiv fără a fi fost poftite. Iar în această ofensivă cu multe capete a emanat și în România o Agenție Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, necesară ca parte a păienjenișului în extindere, cu scopul ascuns de a genera în cazul acestei fațete cu relevanță pentru păpușari tocmai efectul contrar între cele două sexe, și anume o falie artificială, tărâm fertil animozităților, diviziuni în folosul setoșilor de control și autoritate. La câtă inegalitate și dezechilibru pe nenumărate planuri există în societate, ca o asemenea Agenție Națională să-și facă totuși loc pe piață și în conștiința oamenilor constituie o dovadă a uriașei forțe ofensive multilaterale a inițiatorilor acestor denaturări, la toate nivelele și fără a ține cont de granițe. Forță deținând în teritorii cozi de topor precum în acest caz de genul unor ”experți în egalitatea de șanse”, de fapt tăietori de frunze la câini prin intermediul cărora anumite strategii de inginerie socială pot fi implementate și câștiga teren. Este la mintea cocoșului că oarecare dudui paravan n-ar avea originalitatea să contureze asemenea viziuni, oferite în schimb la cheie pentru a fi infiltrate în mentalul colectiv, la fel ca în multe alte cazuri, cu bătaie lungă, astăzi o noutate, într-o bună zi un concept asimilat, de ordin curent.

Iar din rolul lor de decor cu profil de dispensabil executant fără a crâcni al punerii în aplicare a planurilor țesute de alții în umbră și pe scară largă, cu o distribuție treptată și cât mai uniformă prin intermediul cât mai multor administrații guvernamentale infiltrate și controlate sau, dacă nu se poate altfel, al altor asociații de pe turnantă, respectivii mai pun docil o cărămidă la zidul închisorii ideologice și materiale în plină construcție. În mai toate societățile din lumea globalizării, indivizi utilizabili sunt împinși în posturi cheie din sfere ca emanații necesare dezvoltării planurilor sforarilor din umbră, pentru a implementa în respectivul teritoriu conceptele dorite întru conturarea viziunii lor.

Lucrurile se leagă iar acest concept de ”egalitate” în raportul dintre bărbați și femei constituie una dintre piesele scoase acum în România pe tabla jocului global având în timp drept miză transformarea naturii speciei umane mai întâi prin aducerea sexelor la același numitor comun, pomenită în șoaptă în urmă cu aproape 50 de ani. Pesemne s-a avansat binișor de-atunci, din moment ce până și în dosita Românie se trâmbițează deja nonșalant concepte pe care niciun om normal și care-și vede de treaba și viața lui nu le-ar lua în calcul altfel decât la modul firesc și uman, și nu ca inginerie socială.

Implementarea este cu forța, volens nolens, iar cum și arena sportivă face parte din viața cetății, ba chiar mai mult, poate constitui și chiar reprezintă în anumite țări un vehicul cu inducție al ingineriei sociale, nici viitorul ramurilor competiționale nu va mai fi cel cu care suntem astăzi familiarizați. Iar sugestiile favorabile schimbării percepției publicului vor fi suficient de potente pentru a fi mai devreme sau mai târziu absorbite de aceeași manieră, astăzi o noutate discutabilă, mâine un aspect component la ordinea zilei.

Dar să ne mai concentrăm puțin pe ”minunea” la ora închiderii, ediția de iarnă a Jocurilor Olimpice, în traducere geopolitică la putere, băgând la înaintare talentați sportivi pe post de paravan și drept pretext prin intermediul arenei, când de fapt scopul și durata au alte conotații, evenimentul din peninsulă inducând printre altele în scenă ca îndulcitor de acomodare robotul purtător al flăcării sau concursul paralel al roboților schiori în slalomul special. Cum spuneam, astăzi un alt divertisment la care schițăm distrați zâmbetul sec și tipizat al mileniului III, detașat și superior, într-o bună zi un univers pe care nu chiar ni l-am dorit și pe care extrem de puțini l-au conturat conceptual, însă printr-o complicitate pasivă și ignorantă a majorității, pe alocuri totuși chiar activă, ținând cont cât de mulți în mica lor mare sferă de activitate contribuie sistematic și inconștient la ridicarea porțiunilor de zid în continuă erecție, părtași fără a detecta, deduce, observa și înțelege marea schemă a lucrurilor.

În anii acceleratei tehnologizări, sinistrul viitor inuman nu mai bate demult la ușă, ci este prezent, aici și acum, câștigând rapid tot mai mult teren sub privirile unei anesteziate majorități tot mai dusă de nas, pe care i-au fost ferm fixați ochelarii amplasați tot de cei care le-au deturnat și posedat deja mințile. Ce-ar mai fi însă de fapt de adăugat din moment ce trăim de exemplu într-o lume în care un oficial al Organizației Națiunilor Unite vine cu probe la dosar care dezvăluie că în ultimii zece ani au fost comise peste 60.000 de violuri de către circa 3.500 de angajați ai unui asemenea organism precum ONU, luat altfel foarte în serios, dar că numărul abuzivilor remunerați ar putea fi și mai mare, fără a-i mai lua în calcul pe cei de asemenea teapă care dau târcoale unor posturi cu conotații de întrajutorare ce i-ar putea aduce în proximitatea vulnerabilelor mame și a pruncilor lor!?!

 

The post Nu scolastici, ci plastici appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*