De la Barrera Fernandez nu a găsit ac de cojocul UTA-ei: „Nu au funcționat perfect relațiile de joc, să fim mai buni de la meci la meci”

Sub privirile lui Gică Hagi și Popescu, spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a debutat cu un rezultat negativ pe banca celor de la Viitorul. Constănțenii porneau mari favoriți cu nou-promovata UTA, au și făcut un joc bun pe faza de posesie, dar au dat peste o formație arădeană ce s-a apărat foarte bine și a reacționat prompt după ce Iancu deschis scorul din penalty.

Buhăcianu a fost cel care i-a stricat debutul ibericului de pe banca formației de la malul mării. „A fost primul nostru meci și nu este ușor să joci în aceste condiții. Au fost multe lucruri bune, dar unele detaliile nu ne-au lăsat să ne facem jocul și să terminăm în avantaj. Am încercat să ținem de minge, să construim, dar Gabi (n.a. Iancu) și Mățel nu au fost astăzi în cea mai bună formă. Nu au funcționat perfect relațiile de joc, mai ales pe partea dreapta, dar nici nu le-am dat culoare adversarilor. Am vrut să câștigăm, dar scorul este cel de pe tabelă. Trebuie să analizăm ce am făcut, să corectăm, este un drum lung început cu doar un punct și ne gândim cum să ne pregătim mai bine, să ne îmbunătățim jocul pentru meciurile următoare”,a spus Fernandez la finalul disputei cu arădenii.

Întrebat dacă temperatura ridicată de la ora partidei (15,30) a influențat calitatea jocului echipei sale, tehnicianul Viitorului a spus: „Ăsta este fotbalul, trebuie să ne descurcăm în aceste condiții.  Trebuie să fim mai buni de la meci la meci, trebuie să găsim soluții să penetrăm apărările adverse. Astăzi am reușit de câteva ori, am avut ocazii în fața porții, dar, din păcate, nu am avut șansa să mai marcăm”. 

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul De la Barrera Fernandez nu a găsit ac de cojocul UTA-ei: „Nu au funcționat perfect relațiile de joc, să fim mai buni de la meci la meci” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*