De la naftalină! PSD Lugoj se prezintă la alegerile locale cu cea mai slabă listă de consilieri din istorie

Social democraţii lugojeni şi-au depus astăzi listele de candidaţi pentru alegerile locale, atât la Primăria Lugoj cât şi la Consiliul Local şi au demonstrat încă o dată că nu au învăţat nimic din cele două eşecuri majore suferite la ultimele două alegeri. Atunci, PSD Lugoj a pierdut lamentabil, fiind abia al treilea partid în opţiunile lugojenilor, ceea ce ar fi dus la o reformare a organizaţiei în orice partid normal şi care vrea să câştige pe viitor.

Ce s-a întâmplat însă la PSD? Absolut nimic, au rămas încorsetaţi în acelaşi sistem care garantează eşecul şi se prezintă la alegeri cu cea mai slabă listă de consilieri care putea fi propusă de partidul care a condus în ultimii 12 ani Lugojul, o nouă confirmare că aceştia nu au fost în stare nici măcar să îşi formeze o echipă de viitor. În loc să promoveze tinerii care ar avea de spus ceva în politică şi care au câştigat experienţă în administraţie, cum ar fi Cristian Galescu, Marius Baboniu, la care se pot adăuga alţi membri de calitate, cum ar fi profesorii Aurelian Sima sau chiar Sebastian Gheorghiţă, plus alţii, social democraţii merg pe aceleaşi nume tocite, care cred că mai pot oferi ceva electoratului. După ce în ultimii ani aproape nu şi-au vorbit deloc, neexistând nici o minimă colaborare, pe principiul că ”până treci puntea te faci frate şi cu dracul” , Boldea şi Bădina s-au aşezat în fruntea listei de consilieri, completată cu mereu ”pozitivul” Crăciunescu, care niciodată nu a avut  nimic de zis. Un lucru este cert, lista de consilieri este creaţia 100% a primarului Francisc Boldea, cu câteva nume impuse din afară, de aşa-zisa societate civilă, extrem de agresivă cu opoziţia şi mereu serviabilă actualului primar.

Aşadar, PSD Lugoj se va prezenta la Consiliul Local, la alegeri, în următoarea ordine: Francisc-Constantin Boldea. Nicu Bădina, Iosif Crăciunescu, Cristian Galescu, Florin Popescu, Gerlinde Opriș, Ionuț Dumitriu, Decebal Musceac, Cristina Gîrbovan, Marius Baboniu, Robert Papp, Ioan Barboni, Gheorghe Ban, Cristian Indricău, Vasile Eftinoiu, Marcel Drăgan, Alin Cimponeriu, Doris Bondoc, Larisa Novac, Ioan Valcan, Ioan Ionescu, Maria Rogobete, Marius Potcoavă și Gheorghe Căprariu.

Deşi optimişti, la cât este de slabă lista de consilieri, coroborat cu rezultatele de la alegerile trecute, este greu de crezut că PSD Lugoj va avea mai mult de patru consilieri în viitorul mandat.

Articolul De la naftalină! PSD Lugoj se prezintă la alegerile locale cu cea mai slabă listă de consilieri din istorie apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*