De luni se pot achiziționa bilete virtuale și la UTA – Turris, maxim 500 de fani arădeni pot viziona meciul în Piața Avram Iancu

Campania de achiziție a biletelor virtuale la partida dintre UTA și Petrolul s-a încheiat joi seara, odată cu anunțul făcut de FRF privind amânarea partidei ce trebuia să aibă loc sâmbătă, 4 iulie, pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Vă reamintim că șase fotbaliști ai ploieștenilor, plus magazonierul clubului, au fost confirmați pozitivi la testul pentru coronavirus și arădenii vor demara cu etapa a doua drumul lor în play-offul ligii secunde.

Partida va avea loc joi, de la ora 17,30, tot pe stadionul din Aradul Nou, în fața celor de la Turris Turnu Măgurele, formație ce a remizat (0-0) vineri, cu Campionii FC Argeș. Cum accesul spectatorilor pe stadioane rămâne interzis, UTA își cheamă susținătorii lângă ea tot prin intermediul tichetelor virtuale. Campania pentru „ciocnirea” cu trupa lui Erik Lincar debutează mâine, după cum anunță clubul fanion pe site-ul oficial:

”* Luni, 6 iulie, începând cu ora 10:00, suporterii pot cumpăra bilete virtuale pentru meciul UTA – Turris Oltul Turnu Măgurele, la prețul de 10 lei bucata. Cele online vor fi disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/, iar cele fizice, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr.20, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Vânzarea la club continuă marți și miercuri, între aceleași ore, joi îi așteptăm pe susținătorii UTA-ei între 10:00 și 14:00.

* Joi, 9 iulie, în colaborare cu Primăria Arad (prin Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Locația: Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Marți, doar pentru fanii abonați, iar miercuri și joi, pentru suporterii care nu posedă abonament.

Modalități de înscriere:

– Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

– Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Termenul limită pentru înscriere: joi, 9 iulie, ora 12:00.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă.

Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 16:00, cu proiecția filmului aniversar UTA 70 de ani! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

* Vă anunțăm că vânzarea biletelor virtuale (online și fizice) pentru meciul UTA – Petrolul Ploiești continuă până la data în care Federația Română de Fotbal va reprograma întâlnirea.

* Procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.

0
0

Articolul De luni se pot achiziționa bilete virtuale și la UTA – Turris, maxim 500 de fani arădeni pot viziona meciul în Piața Avram Iancu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*