De pe primul loc, Dica trimite cateva ”intepaturi” adversarilor: ”Am dat cinci echipei despre care toti spuneau ca e cea mai buna. Miriuta sa fie mai concentrat sa intre in playoff, sa ne lase pe noi”

FCSB a invins categoric la Severin, cu 5-2, si s-a instalat in fotoliul de lider al Ligii 1, dupa o partida cu fotbal de calitate in care trupa lui Dica nu i-a dat nicio sansa echipei lui Mangia.

La finalul jocului, Nicolae Dica a parut mai concentrat pe a trimite sageti contestatarilor decat pe a sublinia aspectele jocului: ”Ii felicit pe baieti pentru ca au facut un joc foarte bun contra echipei despre care spuneau toti ca e cea mai buna, ca e cea mai ofensiva. Ma bucur ca am inceput bine, ca am avut ocazii multe. Din pacate am primit doua goluri pe faze fixe, dar important e ca am marcat cinci. E bine pe primul loc, important e sa fim la fel de concentrati, sa fim constienti ca nu am obtinut absolut nimic. Alibec a intrat foarte bine, a dat doua pase de gol, pacat ca nu a marcat la acea executie din final pentru ca era un gol senzational”, a spus antrenorul FCSB.

Antrenorul FCSB-ului, noul lider al campionatului, a continuat sa remarce echipa si nu a ezitat sa trimita o sageata si spre Vasile Miriuta, atunci cand a fost provocat de o intrebare primita. ”Din punctul meu de vedere, echipa arata bine. Am castigat 7-0, 6-1, castigam in Europa, castigam contra echipei de pe locul 2. Jucam ofensiv si ne facem treaba defensiv. Eu imi doresc ca Gnohere sa fie golgheterul campionatului, dar mai avem marcatori in echipa. As vrea sa ii zic lui Vasile Miriuta sa fie mai concentrat sa intre in playoff, sa nu se uite la noi”, a spus Dica.

The post De pe primul loc, Dica trimite cateva ”intepaturi” adversarilor: ”Am dat cinci echipei despre care toti spuneau ca e cea mai buna. Miriuta sa fie mai concentrat sa intre in playoff, sa ne lase pe noi” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*