Debut cu dreptul al piloților lugojeni la primele două etape de motociclism pe asfalt

La sfârșitul săptămânii trecute, în intervalul 16-18 aprilie, Aradul a găzduit primele două etape pe motodrom (circuit asfaltat), la probele supermoto și viteză. Întrecerile s-au desfășurat pe baza Vik Power.
Vineri, 16 aprilie, au avut loc antrenamentele, iar sâmbătă, 18 aprilie, și duminică, 19 aprilie, câte o etapă. Lugojul a avut reprezentanți, deja consacrați, la concursurilor de copii din anii anteriori, dar și un veteran care a făcut parte din singurul club de profil din municipiu.

Așadar au intrat pe pistă de la Clubul lugojean Moto Extrem, piloții Andreas Balintoni (9 ani) și Mark Szabo (9 ani), la clasele vitează 50 cc-juniori III și supermoto 65 cc, respectiv supermoto 65 cc, precum și lugojenii Dean Victor și Luca Mark Ioviță, transferați la un club din Dumbrăvița, care au concurat la supermoto 65 cc și viteză 50 cc- juniori, respectiv supermoto 65 cc.

La veterani a participat Andrea Lelli (coechipier cu frații Ioviță), cunoscut lugojenilor din perioada când concura pe listele Moto Extrem. Etapele s-au dovedit dificile, iar în timpul curselor oficiale de duminică s-a adăugat și  ploaia. Piloții care au reprezentat Lugojul, chiar dacă au punctat pentru cluburi diferite s-au făcut remarcați urcând pe podium la toate clasele la care s-au înscris.

Andreas Balintoni și Mark Szabo de la clubul din Lugoj au ocupat la general, după primele două etape, poziția a doua la viteză 50 cc, respectiv locul trei la supermoto 65 cc.

“Cei doi piloți au avut o evoluție reușită, obținând rezultate încurajatoare și sperăm să crească în formă pentru următoarea etapă”, a spus Liviu Jigmond, coordonatorul Clubului Moto Extrem.

Frații Dean Victor și Luca Mark Ioviță au devenit liderii clasamentului general, după două etape la viteză  50 cc, respectiv supermoto 65 cc, iar veteranul Andrea Lelli a câștigat prima etapă și a terminat al doilea în a doua, poziționându-se la general pe doi.

Articolul Debut cu dreptul al piloților lugojeni la primele două etape de motociclism pe asfalt apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*