Debut cu punct

Ploieșteanul Adrian Ursea a debutat oficial pe banca echipei de prim eșalon din Franța – Nice, cu un egal, echipa sa obținând un punct, după remiza albă din meciul cu Reims, din a 13-a rundă a Ligue 1.
Nice a dominat partida, având posesie superioară și mai multe ocazii de gol în deplasarea de pe terenul unei echipe aflate în zona retrogradării, dar nu a reușit să înscrie, ajungând la 18 puncte acumulate, care o clasează pe poziția a 11-a în Franța.
Adrian Ursea (care a schimbat sistemul tactic de joc, apelând la 3 fundași centrali) l-a debutat ca titular la un meci în Ligue I, pe Flavius Dăniliuc, un român de 19 ani format la Bayern Munchen.
Apărător, născut la Viena, acesta evoluează însă pentru Naționalele Austriei de juniori, având – la fel ca și alți doi frați ai săi, tot fotbaliști, cetățenie austriacă. Daniliuc – jucător născut în 2001 (!) are și opțiunea de a reprezenta România, la nivel de echipă reprezentativă, ”declinată”, deocamdată.
Pentru Ursea va urma și debutul ca ”principal” în Europa League, în deplasarea de la Beer Sheva, în Israel, cele două echipe fiind însă ieșite din calculele calificării în primăvara europeană, jocul având doar ”miza” evitării ultimului loc în grupă, apoi revenirea în Ligue I, cu primul joc pe teren propriu al echipei, sub comanda sa, duelul cu Rennes, de la sfârșitul acestei săptămâni.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*