Debut de sezon cu prezențe pe podium pentru echipele de tenis de masă ale CSM-ului

Echipele de tenis de masă ale CSM Arad au debutat în Divizia B, a treia ca valoare în competiţia naţională şi în Divizia A, băieţii. Ambele formaţii pregătite de Cristian Dodean au încheiat primul turneu, cel de la Bistriţa, pe locul 2. Surpriza plăcută a realizat-o echipa a doua feminină, care, după calificarea în “B”, a confirmat şi la primele meciuri de la acest nivel, cu 5 victorii şi două înfrângeri. CSM Arad, a doua în clasament, după CSA Steaua, a evoluat în componenţa: Adela Strună, Andreea Neamţu şi Alexandra Schreiber.

Băieţii au oţinut 6 victorii şi o singură înfrângere. În componenţa Paul Mladin, Bogdan Roman şi Patriciu Muntean, CSM Arad se anunţă şi în acest sezon una din candidatele la promovarea în Superligă. Arădenii sunt pe 2 în seria a doua, în urma celor din Câmpulung.

Pentru secţia de tenis de masă a CSM Arad urmează la sfârşitul acestei luni „naţionalele” copiilor cu vârste între 8 şi 10 ani, iar în 5-8 octombrie prima etapă din Superliga fetelor, la Buzău.

0
0

Articolul Debut de sezon cu prezențe pe podium pentru echipele de tenis de masă ale CSM-ului apare prima dată în sportarad 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*