Debut pe plus pentru Vorobjovas în culorile „roș-albe”: „Rezultat mai mult pozitiv decât negativ, ne gândim doar la cele trei puncte la Voluntari”

Modestas Vorobjovas a debutat oficial pentru UTA în egalul, 0-0, contra Viitorului. Internaționalul lituanian, integralist în prima sa partidă pentru „roș-albi”, a oferit mult echilibru la mijlocul terenului, în cuplu cu Alex Albu. Chiar dacă a mai și greșit unele pase, „Mode” a dat destulă siguranță într-o zonă a terenului în care arădenii au acuzat probleme în prima parte a sezonului.

Chiar dacă la un moment dat „Bătrâna Doamnă” a dat impresia că poate câștiga duelul cu Viitorul, nici remiza nu e un rezultat rău. „Meciul a fost destul de dificil, mai ales din punct de vedere al adversarului. Știam părțile bune, dar și cele mai puțin bune ale celor de la Viitorul, am încercat să ne facem jocul. În unele momente am reușit, în unele nu, dar per total cred că acest rezultat este mai mult pozitiv decât negativ pentru noi. Ei au fost mai buni în prima repriză, noi în a doua, cred că acest egal este un rezultat bun pentru ambele echipe. Gazonul a fost destul de moale, dar ambele echipe au jucat pe aceeași suprafață” a declarat fotbalistul sosit de două săptămâni la Arad.

Vorobjovas a vorbit și despre impactul cu noul său club și fotbalul românesc. „Mă simt bine aici, nu sunt de multă vreme la Arad, dar colegii m-au primit bine, încerc să mă adaptez cât mai repede cu noua echipă.Campionatul românesc este mai bun decât cel lituanian, de asta am ales să vin aici”, a adăugat lituanianul, care a concluzionat: „Ne gândim doar la cele trei puncte la Voluntari”.

Modestas Vorobjovas s-a născut pe 30 decembrie 1995 și vine de la campioana en-titre a țării sale, Zalgiris Vilnius. A mai jucat la FK Sialuai și FK Trakai, cu toate trei bifând meciuri în cupele europene, iar de 22 de ori a îmbrăcat tricoul echipei naționale a Lituaniei, pentru care a înscris de două ori.

UTA se deplasează în orașul ilfovean marți, de la ora 17, pentru etapa cu numărul 17 a Casa Ligii 1.

0
0

Articolul Debut pe plus pentru Vorobjovas în culorile „roș-albe”: „Rezultat mai mult pozitiv decât negativ, ne gândim doar la cele trei puncte la Voluntari” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*