Decizie amânată privind demiterea şefului Poliţiei Române

Premierul Mihai Tudose a amânat luarea unei decizii în cazul şefului Poliţiei Române, anunţând că i-a solicitat lui Bogdan Despescu să prezinte, în următoarea săptămână, un plan de măsuri legat de remedierea situaţiei, potrivit Mediafax.
„Am discutat cu domnul Bogdan Despescu şi mi-a prezentat raportul. Am înţeles, de pe surse, că noua propunere (n.r.: Cătălin Ioniţă) şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia şi l-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile pentru remedierea situaţiei. Totuşi, acel făptaş a fost prins în două zile”, a declarat premierul Tudose, la începutul şedinţei de Guvern.
Şeful Executivului a avut ieri o întâlnire cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, după ce ministrul Carmen Dan a cerut premierului demiterea lui Despescu din cauza lipsei de comunicare şi a modului în care a gestionat cazul poliţistului pedofil.
Ieri, înainte de şedinţa de Guvern, premierul Mihai Tudose a avut o întâlnire cu mai mulţi miniştri, chiar în biroul său, în timp ce ministrul de Interne Carmen Dan aştepta în sala de şedinţă, alături de alţi colegi.
Ministrul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, că a transmis premierului solicitarea de a îl demite pe şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu. Cauza- explicaţiile lacunare privind menţinerea în sistem a poliţistului suspectat de pedofilie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*