Decizie inexplicabila a organizatorilor de la Australian Open! Sharapova, preferata in locul Simonei Halep

Tragerea la sorti a tabloului de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00, iar la acest eveniment au fost invitati doar doi sportivi.

Este vorba despre Roger Federer si Maria Sharapova, alegerea organizatorilor fiind una de neinteles avand in vedere situatia rusoaicei.

„Masha” a castigat trofeul de la Melbourne in anul 2008, a fost suspendata timp de 15 luni pentru dopaj si ocupa locul 47 in ierarhia mondiala. Totusi, organizatorii au preferat-o pe rusoaica in devafoarea liderului mondial, Simona Halep, desi pe parcursul anului trecut a a fost refuzata de catre alte turnee, organizatorii acestora nedorind sa ii acorde wild-card-uri.

Simona Halep si celelalte romance calificate pe tabloul principal pot fi urmarite la Australian Open, in perioada 15-28 ianuarie, liderul mondial avand ocazia sa castige primul turneu de Grand Slam din cariera.

The post Decizie inexplicabila a organizatorilor de la Australian Open! Sharapova, preferata in locul Simonei Halep appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*