Deciziile Comitetului Executiv din 18 martie 2021

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența tuturor membrilor săi, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 18 martie 2021, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 3 din 10.03.2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costuri aferente jocului dintre echipele naționale de seniori ale Islandei și României ce va avea loc la data de 2 septembrie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei naționale U21 la competiția UEFA EURO U21 în perioada 21- 31 martie 2021.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea componenței nominale a Comisiei de Apel pentru acordarea licenței cluburilor, urmând ca aceasta să își desfășoare activitatea în următoarea componență:

  • Magdalena Filip, avocat – Președinte
  • Alina Marin, avocat – Vicepreședinte
  • Cosmin Marcu, avocat – Membru
  • Marius Tănasă, avocat – Membru
  • Ștefan Zucă, auditor – Membru

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind condițiile de participare la Campionatul Național Liga a 2-a cu mențiunea că pentru personalul care are dreptul de a lua loc pe banca tehnică (art. 37 alin.1) contractele trebuie să fie valabile până la finalul sezonului în curs.

– Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Vâlcea.

– Aprobă cu majoritate de voturi propunerea de modificare a art. 2 alin 6 din RSTJF privind fotbalul feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Planul de pregătire al lotului olimpic de fotbal.

– Aprobă cu unanimitate de voturi desfășurarea Supercupei României la data de 15 aprilie 2021, jocul urmând a se disputa pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei de Fotbal Feminin de acordare a unui sprijin financiar către cluburile de fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi fondul total de premiere ce urmează a fi acordat cluburilor participante în faza națională a Cupei României, precum și premiile acordate fiecărei echipe participante la o anumită fază a competiției, conform propunerii Departamentului Competiții.

– Ia act că baremurile de arbitraj pentru competițiile de fotbal feminin astfel cum au fost modificate se aplică exclusiv pentru jocurile din cadrul Ligii I a Campionatului Național de fotbal feminine, respectiv arbitru  – 200 lei, arbitru asistent – 150 de lei și observatorul de joc – 100 de lei. Pentru celelalte categorii competiționale baremurile rămân nemodificate, respectiv arbitru – 120 de lei, arbitru asistent – 80 de lei și observatorul de joc – 50 de lei.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*