Declaratie surprinzatoare a lui Dani Alves cu privire la decesul lui Davide Astori: „Cu totii murim mai devreme sau mai tarziu”

Decesul capitanului Fiorentinei, Davide Astori, a indurerat o lume intreaga, dar nu este si cazul lui Dani Alves, jucatorul lui PSG.

Desi l-a avut ca adversar in Serie A, pe vremea cand brazilianul activa la Juventus Torino, Alves a aratat o urma de indiferenta fata de aceasta tragedie. Intr-adevar, fotbalistul si-a exprimat parerea de rau pentru familia italianului, dar a oferit o declaratie surprinzatoare.

„Cu totii murim. Nu am fost afectati pentru ca nu il cunosteam prea bine. Imi pare rau pentru familia lui. Cred ca Davide a facut ce trebuia in aceasta lume haotica si acum este intr-o lume mai buna. in lume sunt mii de copii care mor in fiecare zi si nu au parte de atata atentie, desi sunt la fel de importanti! Cu totii murim mai devreme sau mai tarziu pentru ca suntem trecatori”, a spus Dani Alves, potrivit Telekom Sport.

The post Declaratie surprinzatoare a lui Dani Alves cu privire la decesul lui Davide Astori: „Cu totii murim mai devreme sau mai tarziu” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*