Defensiva utistă dă ora exactă: Iacob și Erico, în echipa etapei cu numărul 17 a Ligii 1!

UTA a câștigat din nou în Liga 1 după două luni de zile, prilej cu care jucătorii săi și-au făcut din nou loc în echipa etapei decretată de revista LPF. Pe 22 noiembrie, arădenii se impuneau cu 1-0 pe terenul campioanei CFR, scorul fiind același și ieri, în deplasarea de la Voluntari.

Pentru a doua partidă la rând, „Bătrâna Doamnă” nu a primit gol și, mai mult, un fundaș a decis destinația punctelor puse în joc cu ilfovenii lui Bogdan Andone. Erico da Silva a marcat la ultima fază a jocului, iar apărătorul buturilor utiste, Florin Iacob, a fost din nou la înălțime când a fost chemat să intervină. Parada de la șutul lui Ricardinho din startul reprizei secunde avea să conteze decisiv în stabilirea scorului final.

Tocmai de aceea, LPF-ul i-a inclus pe cei doi fotbaliști ai arădenilor în formația ideală a rundei cu numărul 17, aducând următoarele argumente:

Florin Iacob (UTA Arad / 27 de ani) – A contribuit din plin la succesul arădenilor prin câteva intervenţii, dar şi prin modul cum şi-a dirijat defensiva.

Erico da Silva (UTA Arad / 31 de ani) – A înscris golul care a adus grupării arădene o victorie importantă, graţie căreia UTA revine în lupta pentru un loc în play-off.

Echipa ideală a etapei a 17-a: Iacob (UTA) – de Sousa (Astra), Pițian (Chindia), Erico da Silva (UTA), Țigănașu (Botoșani) – Maes (FC Argeș), Rață (Chindia), Cicâldău (CS U Craiova) – Ely Fernandez (Viitorul), Tănase (FCSB), Debeljuh (CFR Cluj). Antrenor: Edward Iordănescu (CFR Cluj)

0
0

Articolul Defensiva utistă dă ora exactă: Iacob și Erico, în echipa etapei cu numărul 17 a Ligii 1! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*