Deian Sorescu, gol + pasă de gol: ”Ne creăm ocazii, avem meci de meci două singuri cu portarul”

Deian Sorescu este pe val și a marcat în cel de-al doilea weekend consecutiv, deschizând scorul pentru a treia oară în ultimele 12 etape în prima repriză respectiv în a doua apariție succesivă acasă deja în primele 10 minute, ceea ce l-a propulsat drept golgheter al alb-violeților de la ASU Politehnica Timișoara, învingători astăzi în premieră acasă la mai mult de un gol diferență în 2017/8 grație șutului său dar și pasei de gol adresată lui Plămadă în minutul 84, 2-0, atrăgând implicit remarca antrenorului său că ar putea intra în vederile selecționerului reprezentativei sub 21 de ani.

”Sunt bucuros pentru reușitele mele dar în special pentru echipă, învingătoare într-un meci greu, de luptă, venit după 15 ore de mers cu autocarul. Putem să ne bucurăm de acest succes foarte important, prin care ne-am asigurat pe anul acesta un loc între primele 10 clasate, foarte important pentru club”, a spus Deian Sorescu după 2-0 cu CS Luceafărul Oradea.

Despre dezechilibrul numeric survenit după pauză, în minutul 54, defavorabil vizitatorilor, Sorescu a semnalat că ”este greu să joci contra unora cu unul în minus la un meci de luptă. Noi azi am jucat mai puțin cu mingea…”

Sorescu a mai remarcat și că ”ne creăm ocazii, avem mereu două singuri cu portarul sau în fața porții și nu fructificăm, dar azi am gestionat bine jocul…”

The post Deian Sorescu, gol + pasă de gol: ”Ne creăm ocazii, avem meci de meci două singuri cu portarul” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*